![]() |
|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rekol nekoj umen chovek:
-"Zivotot e trka na dveste metri so prechki. Prechkite treba da se preskoknat"..... Mozhebi glavnata cel vo zivotot e...da znaesh da go zhiveesh |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
zalam so nemam celi, a i da si gi postavam nekogas ne mozam da gi ispolnam
![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
edna samo cel....dali ke istraam da ja dostignam????
|
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
od pregeska te cekav da odgovoris...ama vo megu vreme se predomisliv, kako sto si zbunet pa kon mene ke ja lansiras...hahaha.
C ! |
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Daj ja vamu !
|
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Zbunet, jas imam nuklearka...ke ti zavrsi rabota?
![]() |
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Aaaa ! Samo neka mi ja daat !
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sto ke ti e zbunet ... samo ke ja glancas ... i nisto poveke .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da imam atomska bomba
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
rabotam na mojata cel ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
mojata zivotna cel... ne znam.. na site treba da ni bide prioritet da uspeeme vo zivotot.
|
|
![]() |
|
Mojata cel e: - 6 meseci na letovanje ... - 6 meseci na zimovanje ... koga e zima odam na karibite ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Ubava tema...moja zivotna cel se ljubov sreka....(ili pari, pari i samo pari...)ah da zaboraviv ima nesto i vo zlatoto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
sto se smesis bre
![]() ![]() ![]() ![]() eliksir na mladosta ne znaes deka izmislile
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |