|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusas glasna muzika, vo razgovori so drugarkite povtoruvas zosto vrskata prekratila (za sekoj slucaj da ne gi zaboravis pricinite pa da potkleknes i da mu prostis ), si kupuvas kutija cigari za rezerva , izleguvas da si ja oladis glavata, i shoppingot e dobra terapija , si povtoruvas vo sebe deka te ceka nesto podobro (zosto ako bilo dobro nemalo da prekrati neli), si pises na forumot dur ne ti se prespie (dobar lek za nesonica ), vozis 100 na saat vo zivotot za sto pobrzo da go pomines periodot na taga, si postavuvas nova cel i trgnuvas napred. Ako ima uste nekoj predlog pisete ..
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да се соочиме,
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj mozese da pomisli deka ke me povredis
Na nacin tolku delikventen i odlucen Otkako te nema Gi grizam noktite so denovi I si gi postavuvam istite prasanja povtorno i povtorno, Zatoa kazi mi sega Zosto si tolku daleku koga jas sum se uste tolku blizu. Ti ne go znaes znacenjeto na zborot izvini Rece ke me sakas se do smrtta, no kolku sto znam se uste zivees Ti ne go znaes znacenjeto na zborot izvini Pocnuvam da veruvam, treba da bide zabraneto so zakon - da go izmamis zenskoto srce. E pa vaka ova e prevod od Shakira "Illegal", kako da se soocime so zagubata na sakanata licnost? Malku humor na nasa smetka ne e na odmet . Изменето од Mishell_G - 21.Ноември.2007 во 17:53 |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno taka.. Komu e potrebna vrska koja mesto radost ti nosi taga? Site barame edno parce sreka nekoj da ne razbere i da ne saka, no ne po sekoja cena. Tesko e da se bide sam, ponekogas toa te gusi, no ako si dades sansa i poglednes okolu sebe ke vidis deka tokmu pred tebe se naogja onoj sto go baras. Ako ostanes vo vrska sto te rastazuva, nema da ja imas sansata da gi promenis rabotite na podobro. Zatoa samo hrabro NAPRED. |
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te setat po tavani , pisimu cavka , najdisi drug mozi ke procvetas , vrska sto te tazi mesto da te raduva , ne ti treba...
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО Е НАВИСТИНА ТАКА КАКО ШТО КАЖУВАШ..И АКО СИ МУ КАЖАЛА ДЕКА ГО САКАШ И ПОКРАЈ СЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА...ТОГАШ ЛОШО Е ..ЧЕДО БОЖЈО..!ФАТИ СИ ДРУГ ПРАВЕЦ...!!!ТОЛКУ ОД МЕНЕ... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo toj sluchaj....ne bi trebalo da e prichinata-prichina da ne ste zaedno
Toa e moe mislenje,no ti si znaesh-kolku e prichinata "golema"da ne ste zaedno |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu jasno e..saka da ja ima u rezerva...da se ponasa ko kazanova....da svrlja slobodno..i da ima garancija deka nekoj sto go saka ke go ceka koga toj nema da moze da najde u odreden den nesto za razonoda....zatoa vika deka sekogas misli na nejze..i misli,sigurno...kako nasol toplo ramo za odmor
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
tanjaaa
Нов член Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MAMMA JAS JA ZNAM PRICINATA I MU VELAM CELO VREME DEKA NE MI SMETA 'TOA' DEKA GO PRIFATIV 'TOA' ZOSTO NAVISTINA GO SAKAM I NE GO KRIJAM TOA STO GO CUSTVUVAM.DA MI KAZESE DEKA NE ME SAKA I DEKA NE SAKA DA BIDE SO MENE,OK KE GO PRIFATEV TOA I KE SE TRGNEV OD NEGO VEDNAS ISTIOT MOMENT.NO NE E TAKA.ZNAM DEKA ME SAKA I TOJ MENE.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odredena prichina????
Te saka-i toa premnogu,ne prestanuva da misli na tebe, zivee samo za tebe...????A ne ti ja kazuva ODREDENATA PRICHINA SHTO E VSUSHNOST razlog da ne e so tebe???? Hmmmmm...neshto ne mi e jasno tuka.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ВЕРУВАЈ..!!!ТОА СЕ ВИКА...ВО ОЧИ ТЕ ГЛЕДА И ТЕ ЛАЖЕ...!!!ГАРАНТ...!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno nesto se krie pozadi tie zborovi. Bidi vnimatelna, zosto se poretko se onie sto se iskreni, a se poveke gi ima onie sto laskaat za da go dobijat ona sto go sakaat. |
|
tanjaaa
Нов член Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A SEGA SAKAM ODGOVOR NA OVA PRASANJE
STO TREBA DA NAPRAVIME KOGA TVOJATA NAJGOLEMA LJUBOV TI VELI DEKA PREMNOGU TE SAKA,DEKA ZIVEE SAMO ZA TEBE, DEKA NE MOZE DA PRESTANE DA MISLI NA TEBE, NO PORADI ODREDENA PRICINA NE MOZE DA BIDE SO TEBE. KAKO GLASI ODGOVOROT NA OVA PRASANJE???????????? |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |