![]() |
|
Верувате ли во задгробен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Автор | ||||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Da ne si ziveel zadgroben zivot pa da bides 100% siguren?
![]() |
||||
Just love
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
a mozebi ne kje e bas taka a?
![]() |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
|||
100 Посто сум сигурен дека постои!!!
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
toa e toa
jas neveruvam deka e 4 jas toa go znam jas nesum vernik vo matematika jas ja znam matematika veruvaj vo nesto sto nemoze da se dokaze a znaj se toa sto e dokazlivo fershten e sega????????????????? |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||
ne se bunam , samo ti preprocitaj si go postot sto ti go citirav, pa razmisli si sama, mozebi 2+2 ne se 4 za tebe, ama za mene se sigurno tolku, i ne samo za mene tuku za cel svet i kako sto ti kaza Anakin, toa ne e taka zatoa sto jas ili toj ili site ostanati lugje veruvame deka e taka, tuku kako sakas vrti gi sobirocite, rezultatot e toj, poprosto ne moze da bide.
|
||||
![]() |
||||
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
|||
butel не ми одговарај со два три збора туку објасни ако неје во ред по твоја мисла или немаш што да речеш и се буниш за џабе. |
||||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
||||
![]() |
||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||
Razmisli si sama ... |
||||
![]() |
||||
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|||
ВЕРУВАМ!!! не мислам дека со смртта на физичкото тело завршува се.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
cccccccccc rome, rome, razmisluvas li malku sto pisuvas? |
||||
![]() |
||||
|||
видов и прочитај
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ко така знаеш колкава је нашата работа за да ја раскажиме вистината.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
бравос и јас сум на еден стол и тоа је ви Исус Христос амен
|
||||
|
||||
![]() |
||||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|||
da znes kolku jas cvrsto sedam na samo eden stoll....bi sakala barem eden del od svetot da sedat cvrsto ko jas....pa da vidis kakov bi bil togas... |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |