|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба и дедо легнале да спијат. Бабата му вели на дедото:
- Дедо ај качи ми се, уште можам да ги кренам нозеве. И дедото и вели: - И јас можам да ги кренам, само кој ќе не ебе. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената во кревет збеснува.
- Добро бе Цветко, колку ќе чекам да ти се дигне? - Извини драга се трудам, ама вечерва ниту една згодна женска не ми доаѓа на ум! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, ќе речам "хамбургер" тоа значи посилно, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно. - Добро - вели момчето и одат кај девојката. Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер". На ова малата сестричка вели: - Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одела
овца по патот и кога сакала да помине низ една ограда се заглавила,
Поминува тука некој Американец, ја гледа овцата и си вели:
"Ех, да беше ова Мерилин Монро." И си заминува тажен. Наидува Французинот: "Ех, да беше ова Брижит Бардо." По него оди Англичанецот: "Ух, да беше Леди Ди." Помипува Мујо, ја гледа овцата и воздивнува: "Ух, да беше темница." |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тројца
другари одат на кампување и легнуваат да спијат во шаторот еден до
друг, наредени како сардини. Сабајлето стануваат и првиот вика:
- Леле дечки, ноќеска сонував дека некој ме работи со рака. Третиот додава: - И јас истото го сонував. Тој во средина пак вика: - Види чудо, јас пак сонував дека скијам. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новинар интервјуира двајца овчари кои живеат на планината. - како издржувате толку време без жени? - па... земаш една даска, правиш една дупка, ставаш малку волна и ете ти женско... По неколку месеци новинарот оди пак, едниот овчар го нема. - каде ти е пријателот? - го утепав. - зошто? - ме прати по вода еден ден... јас ја заборавив кофата, се враќам по неа... и кога гледам тој ја грабнал мојата даска... |
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале два пениса во парк и едниот рекол: - Да одиме во кино. - Кој филм игра - прашал другиот. - Па порнич има. - Нееее заеби цело време треба да седам исправен - рекол првиот. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јапонците измислиле секс робот и зеле три жени да го испробаат. Влегла прво Јапонката, за половина час излегла преморена од секс. Потоа влегла Американката и излегла за еден час – едвај се држела на нозете. На крај влегла Македонката. Час, два, три – никој не излегува... По некое време излегува роботот и почнува да бега... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во некое село избирале кмет и се договориле кој има најголем алат тој ќе биде, го избрале Јовета. А овој радосен иде дома и вели: "Жено ме избраа за кмет, еј ти се верува ли". А оваа: "Kако бе тебе те избрале". "Па мене ми беше најголем алатот, затоа". А жена му: "Епа кога не е бил Перо комшијата, ти ќе си". |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува некое фраерче во аптека и и вели на аптекарката
-две пакетчиња виагра -но господине едно апче ви е доволно -види вечер имам состанок со две бугарки и една русинка затоа дај ми две пакетчиња Аптекарката му дала две пакетчиња.Утрото кога одела на работа го гледа фраерчето пред врата нервозен. -брзооо ....рекло фраерчето ... - давај крем за раце , женските не дојдоа |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил еден човек кој не можел да се ожени зошто сите му велеле дека
женскиот полов орган каса, но некако нашол жена и првата брачна ноќ и
вели: |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цуци сакал да има секс со Маца од сметководство, ама таа имала дечко.
Еден ден Цуци така нестрплив отишол и дирекно, Мацо да ти дадам 50€ да имаме секс!!! Ама она рекла НЕ. За
момент Маца се замислила, и кажува дека треба да се посоветува со
својот дечко... Се јавува и го раскажува предлогот,
тишина.................. Маца се полакомила и ја прифатила понудата. Поминале 5-10-15-20 минути ...... конечно 45 минути, дечкото не издржува и се јавува... Мацо па што се случи????? Ало оваа свиња фрли на земја 100 монети по метални, уште ги собирам.... |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителка на крај од последан час на свои
ученици им вика: Јутре немој некој да не е дошја у школу, мора да правите сви тест и нејќу да чују оправдање од тип, болан сам, мама не ме пушти, дедо ми умреја, успа се и слично. И ете ти га едно дете од задњу клупу вика: Учителке, а ако неможу да дојду због сексуалну исрпеност? Ајде, ајде можете Ви и с'с другу руку па пишуете! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко целиот запален после гледање на порнич, хистерично тропа кај комшиката.
-Отворај мори комшике да видиш што ќе ти направам!Ќе ме памтиш цел живот! -Марш бре таму,не сум јас ороспија! -Знам,и онака немам намера да ти плаќам! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |