|
Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 89101112 26> |
Автор | |
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podrazbira VMRO koe bese pred 4 godini na vlast i da ne gi pravese site onie raboti koi gi napravi nemase da ima 44 pratenika. a da napravese nesto dobro za narodot ke imase 100. ama vo slucajov na ovie (a i na mnogu ponatamosni izbori) narodot ke mora da go bira pomaloto zlo, a ne pogolemoto dobro
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POD ISTA VLAST brza JAS PODRAZBIRAM SDSM. A TI NEZNAM STO PODRAZBIRAS?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe zosto tebe ne te izbraa ili ebivetri samo izbiraat ili ne izbiraat
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,shto togash gi izbravte istite gomnari,......a,be vie ste kako ebiveter,....kaj duva natamu,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzavata e ogledalo na narodot....kako narod(prost i glupav)takva drzava...apsolutno e vo pravo Mishel |
|
|
|
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKOV NAROD TAKVA VLAST. DA BESE OVOJ NAROD "NORMALEN" (I JAS SE VKLUCUVAM TUKA) SEGA KE BEVME MNOGU ,MNOGU PORAZVIENA DRZAVA, KE BEVME DEL OD EVROPSKOTO SEMEJSTVO SO VISOK STANDARD, ITN,ITN. RABOTATA E EDNOSTAVNA KAKO MOZE DA SE IZBIRA ISTA VLAST VEKE DOBRI 12 GODINI, A DA GLEADS DEKA TAA VLAST TE NOSI DO DNOTO, TE VLECE VO BEZDNA................ |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинето.. Можеби и ке има прилика, Со задоволство Мишел |
|
|
|
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE KE IMAME PRILIKA KE SE ZAPOZNAEME!
IZVINETE SITE, SE ODDALECIVME OD TEMATA.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер чим ме познаваш, не можам радоста да ја споделам и јас со те*е, пошто не те знам.. |
|
|
|
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA TE ZNAM MA
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ме погоди дека сум црна... со долга коса црнка |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок ви ја разбрав поентата!!! Убедени сте дека државава нема пари, дека нема ни да има!!! Победивте силни сте нема што!!! Се гледа дека не сте упатени воопшто во политичките и државните работи, па само зборите!!! Најарно би било малце да прочепкате да се распрашате со колку пари располага Македонија во моментов!!! И дали тие 800 милиони евра ќе бидат дадени како помош на Македонија за побрза евроинтеграција, или ќе бидат ново задолжување!!! Не зборете само механички, размислете, распрашајте се, многу работи ќе дознаете!!! Не е се така како што ви кажуваат!!! Ви кажуваат само колку повеќе да ви створат омраза!!! Како и да е!!! Без аргументи не коментирајте и не напаѓајте!!! МНОГУ СУМ СИГУРЕН ДЕКА ПОДОБРО ГИ ЗНАМ ОВИЕ РАБОТИ ОТКОЛКУ ВИЕ!!!!! А ЗОШТО И КАКО НЕ Е БИТНО!!!!
П.С не дозволоувајте да ве манипулираат, и да ви кажуваат невистини, сепак ве сметам за разумни луѓе со свој памет и сопствени размислувања!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e vazno sto oni ke napravat, povazno e kolku ke im dopusti narodot da ne pravat gluposti.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |