|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 1402> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK....Sepak ke go pocekam redovniot....so zdravi nervi...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк... ќе ти биде забавно, верувај
Ќе ви обезбедиме и реквизити (гратис, форум части), а може и некоја камера да ви пуштиме |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK....
Ako e drustvoto toa sto mislam.....blagodaram...ke si go pocekam redovniot odmor...
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк... ама не сам, и друштво ќе ти обезбедевме... да не се досадуваш |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк...
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk... sum trcala po hodnici po nego ete go, tamu e, vo kafanceto i drug pat, ne docni na zakazano sega znam deka i ti i toj ste vo sigurni (vasi!!!) race... da ne ve mislam... cuvajte se, zabavuvajte se ja ojdoh, minaa reklamite |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK........sana vrakjaj mi go tipot nazad
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK....Sakaat da me pratat na predvremen odmor....
A od 01.08. sum....
|
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram...!!!!! Vozvrakjam ..... za najtainstvenata umetnicka dusa vo forumot..... so edna slika po moj vkus no so nejzin stil na umetnost !! |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа, Бионсето е наj шармантната дама на форумов...
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam mnogu da preteram....
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk .... arno rekle .... so deca popara ne se jade .... kje te izberbatat
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк,..... уште едно бебе....... јеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееј......
п.с. фала богу не е кај нас |
||
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....gorestinite ke gi pominam izgleda doma,na odmor ke odam koga ke podzaladi ...luda rabota
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |