![]() |
|
Протеини, аминокиселини, креатин фос. итн |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Автор | |
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm :) Sprema sto sum zensko.... Dovolno mi e! Prirodno sum visoka A imam i nabijena konstrukcija so muskuli... a mnogu malce vezbam :))) Takva me napravile
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
PimpDaddyManev ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
dali nekoj znae...me interesira ako ziam proteini i ako gi koristam da receme godina dena i posle prestanam da gi ziam dali ke ima nekakvi posledici????
![]() fala odnapred ![]() Изменето од PimpDaddyManev - 27.Јуни.2008 во 02:30 |
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Изменето од Dark HaCkeR - 22.Јуни.2008 во 01:06 |
|
![]() |
|
rocka87 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
dali moze nekoj da mi pomogne sakam da znam sto spadjaat vo proteini a sto vo jagleno hidrati pls mnogu mi e vazno roki
|
|
![]() |
|
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
da si go smenis likot na samoto telo zemva vreme, trosok, uslovi, tije sto se kako frizideri vesbaat po 8 sati poveke vo denot a i xranata je mnogu skapa, ne se jadi leb i sirene.
|
|
vrtyuwged
|
|
![]() |
|
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Marce batka , ne deka neznaesh, ama si go ispustil najvaznoto : VODA P.S Toa ti e kako da zboruvash za BAKLAVA a da ne go spomnesh sherbetot!!! ![]() |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
premnigu si mal za da zemas bilo sto osven vitamini
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Виктор ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Vezbam vo teretana edna godina sakam da zemam tecni amino kiselini.so mi preporacuvate i kakov e nivniot efekt.imam 16 godini.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
aj ve molam nekoj da mi kazit sve za kreaitin !!! dali trebit celo vreme da go zemas ili na primer nekolku meseci ??? i taka nataka... |
|
FIKI Lives again
![]() |
|
![]() |
|
volume18 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Decki sakam nesto da ve prasam i ocekuvam na vasa pomos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goranapo ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Ovde ima za L-carnitine vo detali : http://www.steroidi.com.mk/forum/showthread.php?tid=302
a ovde imate sve i svasta za vezbanjto i hemijata/ www.steroidi.com.mk |
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
prejdete na deka i ke se napravite srca
![]() |
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
Skipper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Epa Fala za sovetite od prilika i ja bev za poznae so obvie pravila ali sega sum posiguren. Utre idam i zimam L-carnitin se nadevam deka so dobra [primena ke ima dobri zeultati. |
|
Skipper kick your ass
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |