|
Каде ви е поубаво ? |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade mi e poubavo? Ubavo mi e ovde vo UK, zaradi to a sto zivotot e poiveke orgniziran, opstetsvoto funkcionira i nema vreme za malograganstina.
No isto taka podednakvo ubavo mi e doma vo Strumica, no koga odam tamu mnogu se nerviram: od milion gluposti. (najrazlicni pojavi/izrazuvanja na malograganstina).
A fakt e deka koga sum doma so najbliskite/najmilite mi e najubavo... Изменето од eli1 - 08.Јуни.2006 во 00:15 |
|
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade mie e poubavo? Se razbira doma....:)))
|
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи досега можеме да заклучиме дека Македонија е една и единствена!!!
|
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo doma si e doma. Vo stranstvo na setanje, a sekogas bi se vrakala ovde. Pa zdravje, ne vikam deka ne bi zavrsila negde nadvor_nisto ne se znae (ama pak ke si se vratam)
|
|
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez razmisluvanje, Canada! |
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
Bad boy
Нов член Регистриран: 31.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega sum vo Holandija,ne mi e loso,ne se zalam.Normalno bi sakal da si se vratam vo Mk,kolku da se vidam so moite,drugarite i taka.Inaku e Ok. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site clenovi se isti,site clenovi dobivat isto vnimanie.....taka e na primer kaj mene,za mene ne treba da gi smenis bojte za da dobies vnimanie |
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaes sto, nekogas e dobro da pisuvas vo boja za da znae deka imas staveno nov post, da privleces vnimanie i zatoa e fondot daden, da menuvas boi, i golemina i bukvi, daj malku kreacija i umetnost na stranata.....
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo vrska so toa kade mi e poubavo ke kazam deka i dvete zemji i Makedonija i Germanija ,si imaat svoi ubavini i svoi losi strani.Kako vikaat starite krvta voda ne biduva taka da normalno e deka mi nedostiga Makedonija.Tuka podobro e sto se dobro e organizirano i dobro funcionira vo opstestveniot zivot za razlika od Makedonija. |
|
was ist los?
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука се сложувам со те*е.. Се уште во корените имаме нешто што никогаш нема да го искорениме..тоа е завидноста и глупото свакање да ако некој ти е пријател да мора малтене да лазиш под нозе за да свати дека ти е пријател малтене во турско...
Замарањето глупо кој како зашто е облечен, срамота со овој или оваа да застанеш, срамота да флертуваш тикети лепат.. ма малограганштина. да ми е став утре куката да не ми ја земат.. продадени души.. |
|
|
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sporeduvam so nacinot na zivot, zakoni i svakanjata na lugeto i slobodata na licno ziveenje sto ja nemame vo potpolnost vo Makedonija....... |
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E i mene bi mi bilo poubavo da sum vo Spanija i na more, a ne vo Kanada i na ladno . Zavisi so sto sporeduvas. |
|
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
|
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |