IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Униформи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Униформи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 16>
Автор
Порака Обратен редослед
Buki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2007 во 22:16
Originally posted by batt's batt's напиша:

Треба ли да се воведат училишни униформи?
Кецели или можеби некаков комлет?

Што мислите за ова?

Убаво е се разбира н етреба да се мислиш по цели ноќи.. Ах што че облечам утре...... хахахLOL
abe vidi vamu...
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2007 во 11:39
Sportskata gimnazija ima ubavi dukseri,sivi so raspartaleni raboviLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 18:18
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Убаво е да се воведат униформи сите ќе бидат еднакви и нема да се замарат со она еј што да носам утре за во шкопло па ладно па....

Едноставно си знаеш тоа ти е облека за во школо па за искачање ако ти е до претставување на која класа припаѓаш ке се покажеш во скапи облеки и слично.... LOL  LOL  LOL 

Добро бе, сите зборат дека со униформите нема да мислиш што да облечеш... ВООПШТО НЕ Е ТАКА... Освен ако не ни дадат и панталони или сукњи и све комплет... Ама кај нас даваат само едни маички или дуксери.... И тоа една никакве боја да неможеш со ништо да спариш... И сега уште толку се мислам што да облечам... Па уште ни викаат „Униформите мора одозгоре, не смее под џемпер или блузон“... А ни даваат едни тенки, тенки дуксери, за летоска... Па што мислат они бе??? Да неможам асално да се облечам.... Џемпериве ги немам допрено зимово... И догодина слободно ќе можам да ги фрлам, ќе ми бидат мали.... Ако веќе даваат униформи нека даваат и за зима и а лето.... Или ако даваат тенки бар нека не се бунат ако облечеме нешто топло одозгоре..... А не да мрзнеме..... Или летоска од топло да вриеме....AngryAngryAngryAngryСе изнервирав сега....LOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 13:51
Убаво е да се воведат униформи сите ќе бидат еднакви и нема да се замарат со она еј што да носам утре за во шкопло па ладно па....

Едноставно си знаеш тоа ти е облека за во школо па за искачање ако ти е до претставување на која класа припаѓаш ке се покажеш во скапи облеки и слично.... LOL  LOL  LOL 
Кон врв
gaga Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 18:49
treba i toa kako.sto e ova koj kako mu teknalo odi vo skolo,pa imalo pedofilija i siluvanje.mesto da ucat devojcinjava se sminkaat.ne velam da bidat zatucani no ova e katastrofa.Exclamation
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 12:43
униформи да-- за да не може некоја пуфла да парадира у Фард и да мисли дека го фатила Господ за м **а  еднаквост!!!! бркање мода после часови
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 01:44
Zakon se uniformi steta sto mene ne me fati da nosam uniforma...taka pominav jas ... U pizami si idevme po sabajleLOLLOLLOLLOL
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 01:43
Ние не сме носеле и изгледа нема да носиме. Лани имаше анкета ама за џабе ја направија кога ништо не испадна од тоа.
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 00:11
Originally posted by R-C-F R-C-F напиша:

uniformi  da

Ај земи да носиш па после ќе те прашам што мислиш.... !!!!!!!!!
Кон врв
R-C-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2006
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај R-C-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 22:11
uniformi  da
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 20:14
nasine se ko od gubretarine samo so nasite se sini, za nikadeDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDead
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 19:58
Originally posted by duska duska напиша:

мислам дека носењето униформи во средните, па и во основните училиста би требало да биде задолжително.

за тоа има повеке причини како што се:

-ублажување на класните разлики помеѓу учениците кои ИМААТ и оние кои НЕМААТ

-помали се шансите да дојде ученик од друго училиште со цел да направи инцидент во училиштето(како што е тепачка,кражба и сл.)
Ouch
-женските(поретко и машките) поминуваат доста време пред огледало со цел да изберат што ќе облечат за утрешниот училишен ден

-би имале повеке кеш за да ја купиме најсаканата разголена маичка која би ја носеле само за вецерните излегувања,а нема шанси да ја облечеме за на училиште

-по униформата учениците би биле препознатливи по тоа каде учат

-и сл.

До негде се согласувам.... Ама

-"помали се шансите да дојде ученик од друго училиште со цел да направи инцидент во училиштето(како што е тепачка,кражба и сл.)"
со ова не се согласувам зашто учениците на одмори не ги носат униформите така да не се знае дали се од школото или не

-"женските(поретко и машките) поминуваат доста време пред огледало со цел да изберат што ќе облечат за утрешниот училишен ден"
Ни со ова не се согласувам зашто сега е уште полошо, конкретно за мене, јас сега уште повеќе мислам што да облечам зашто со униформата не ми одговара НИШТО.....

- и уште нешто, за да сакаме да ги носиме униформите треба сите да се согласуваат со "изгледот" на униформата и сите да ја изберат , а не  "Оваа униформа мора да ја носите и точка" и неможеме да кажеме ни дали ни се свиѓа или не
Кон врв
duska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2006
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај duska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 19:11

мислам дека носењето униформи во средните, па и во основните училиста би требало да биде задолжително.

за тоа има повеке причини како што се:

-ублажување на класните разлики помеѓу учениците кои ИМААТ и оние кои НЕМААТ

-помали се шансите да дојде ученик од друго училиште со цел да направи инцидент во училиштето(како што е тепачка,кражба и сл.)
Ouch
-женските(поретко и машките) поминуваат доста време пред огледало со цел да изберат што ќе облечат за утрешниот училишен ден

-би имале повеке кеш за да ја купиме најсаканата разголена маичка која би ја носеле само за вецерните излегувања,а нема шанси да ја облечеме за на училиште

-по униформата учениците би биле препознатливи по тоа каде учат

-и сл.
duska
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 16:49
Блазе си ви .... Cry
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.