IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов помеѓу "различни"!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов помеѓу "различни"!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
Автор
Порака Обратен редослед
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:46
Ne sum bil :)
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:25
Nemam niso protiv lugeto od druga vera..ama iskreno za ljubov ne bi ja menuvala svojata vera nitu pak bo go terala partnerot na toa..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 15:14
Nemam nishto protiv takvite vrski,no jas lichno se ograduvam od niv...prezime kje menjam ama vera ne
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 14:51
I da birav ke se rodev kako PRAVOSLAVEN MAKEDONEC, ne pa sega da menuvam...
Sesto...
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 14:25
NE! Nikogas, ne mozam da zamislam i ne go odobruvam toa vo nikoj pogled, ni vera, ni nacionalnost, ni boja...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 01:37
Партнери од друга националност ДА, а од друга вероисповед НЕ. Не сум можела да бидам ништо повеќе од пријател со некој што не е христијанин. Не ми одговара на менталниот склоп. Просто и едноставно.
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 00:42
Bi bila vo vrska so nekoj od druga nacionalnost pa i sruga vera zosto da ne ako e na moe kulturno nivo ako e na razli4no nivo nema da ni da uspee vrksta. Eve jas po vera sum pravoslavna hristijanka ali vo crkava odam ili ednas ili niednas vo godinata i ne bi mi pre4elo ako ako imam partner musliman i toj ednas ili dvapati vo godinata odi vo dzamija, ama ako e nekoj nogu prenesen po svojata vera i mi se prave nekoj golem vernik, se mole po sto pati na den i so ti ja znam e toa ne bi mozela da go podnesam.A verata nikogas ne bi ja smenila kolku i da go sakam nekoj, ne deka sum nekoj golem vernik ali ne bi ja smenila mojata vera.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:39
големо%20гушкањетемава не е за Пагане ...изненадувањеплазење

а ко ти кажа дека не си ми тип, а?изненадување и ти си од друга националност, нели? мене само на такива ми оди... од друга националност.среќа

Изменето од pagane - 25.Ноември.2008 во 15:44
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:36
...so pagane?збунетост...ne,ne sum bil do sega,za vo idnina..neznam ....ama ne veruvam....!ne sum nejzin typ...тагасршено%20срце
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:28
Mozebi.......neznam...ne sum dosla vo takva situacija..a sega veke inema da imam potreba od toa..paaaaaa....znaci.....NE
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:26

Не би ја менувала верата............ниту би го барала тоа од него..............
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:16
секогаш сум била во врска со човек од друга националност. чудна судбина... никогаш и  не сум била со некоj од моjата.
немало е потреба да менувам вера.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 10:13
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Не сум и не сакам ниту да помислам на тоа а не па да бидам..

site sme gosti na ovoj svet...
samo nekoi se izgleda pomlkau dobredojdeni..
nekoi poveke..
iskreno bi sakal da mislam taka..
ama balkan e ova..
blu...
i jas mislev taka..
no iskreno ne bese loso iskustvo...
ama..
balkan e ova..
jebi ga...
другар нисам авантуриста трепкањеплазење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 09:52
ЉУБОВТА ЈА ОДБРАВ

ВЕРАТА НЕ ЈА МЕНУВАМ (НЕМА ПОТРЕБА)

НАДЕЖДА ПОСЛЕДНА УМИРА
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.