|
Љубов помеѓу "различни"! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Автор | ||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum bil :)
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam niso protiv lugeto od druga vera..ama iskreno za ljubov ne bi ja menuvala svojata vera nitu pak bo go terala partnerot na toa..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam nishto protiv takvite vrski,no jas lichno se ograduvam od niv...prezime kje menjam ama vera ne
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da birav ke se rodev kako PRAVOSLAVEN MAKEDONEC, ne pa sega da menuvam...
Sesto... |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE! Nikogas, ne mozam da zamislam i ne go odobruvam toa vo nikoj pogled, ni vera, ni nacionalnost, ni boja...
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Партнери од друга националност ДА, а од друга вероисповед НЕ. Не сум можела да бидам ништо повеќе од пријател со некој што не е христијанин. Не ми одговара на менталниот склоп. Просто и едноставно.
|
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi bila vo vrska so nekoj od druga nacionalnost pa i sruga vera zosto da ne ako e na moe kulturno nivo ako e na razli4no nivo nema da ni da uspee vrksta. Eve jas po vera sum pravoslavna hristijanka ali vo crkava odam ili ednas ili niednas vo godinata i ne bi mi pre4elo ako ako imam partner musliman i toj ednas ili dvapati vo godinata odi vo dzamija, ama ako e nekoj nogu prenesen po svojata vera i mi se prave nekoj golem vernik, se mole po sto pati na den i so ti ja znam e toa ne bi mozela da go podnesam.A verata nikogas ne bi ja smenila kolku i da go sakam nekoj, ne deka sum nekoj golem vernik ali ne bi ja smenila mojata vera.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темава не е за Пагане ...
а ко ти кажа дека не си ми тип, а? и ти си од друга националност, нели? мене само на такива ми оди... од друга националност. Изменето од pagane - 25.Ноември.2008 во 15:44 |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...so pagane?...ne,ne sum bil do sega,za vo idnina..neznam ....ama ne veruvam....!ne sum nejzin typ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozebi.......neznam...ne sum dosla vo takva situacija..a sega veke inema da imam potreba od toa..paaaaaa....znaci.....NE
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би ја менувала верата............ниту би го барала тоа од него.............. |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш сум била во врска со човек од друга националност. чудна судбина... никогаш и не сум била со некоj од моjата.
немало е потреба да менувам вера. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЉУБОВТА ЈА ОДБРАВ
ВЕРАТА НЕ ЈА МЕНУВАМ (НЕМА ПОТРЕБА) НАДЕЖДА ПОСЛЕДНА УМИРА |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |