![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
smokvicka52 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() |
Covek sum so slabosti, nekoi gi krijam nekoi gi kazuvam, tamu si gi otkriv poveke otkolku sto ta go pravam, toa ne znaci deka treba nekoj da gi iskoristi.
Greskata e vo mene, ne trebase voopsto da otidam. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
Смоквичке грешката е во тебе мило,причините за тоа што си подлегнала толку лесно на шарм и професија барај си фи кај тебе.
Плус ако бил психијатарот женет што друго и си очекувала?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() |
smokvicka52, spored tvojata ispoved jas ne vidov deka ti ne si sakala da se isseksash. Ne vidov deka chovekot te nateral toa so sila toa da go pravish. Zabelezhav deka ti si pochnala da se zaljubuvash vo nego. Jasno ni kazha deka toj ne sakal mnogu da kontaktira so tebe. Mozhebi mislel deka i ti barash seksanje vo toj moment od tvojot zhivot za da minesh polesno preku tvoite psiholoshki problemi... Patem, znaesh deka vo svetot na vozrasnite postoi i seks bez obvrski, osobeno koga i dvete strani polnosvesno, dobrovolno i bez prisila stapuvaat vo takov dogovor?
Sega, otkako vide deka od zapochnuvanjeto na ljubovta (koja ochigledno bila samo od tvoja strana) ne bidna nishto, odednash ti se pochustvuva izlagana, napushtena, iskoristena , nezadovolna, ushte povekje isfrustrirana i t.n. So ovoj komentar ne sakam da go branam psihijatarot, no sakam da istaknam nekoi ochebijnosti koi se odnesuvaat za tebe i koi aktivno pridonele za nastanatata sostojba. Ti si mozhela vo sekoj moment da go obesk*razhish pochetokot na takvata vrska, si mozhela vo sekoj moment vo nejzinot tek da ja prekinesh, jasni ti bile posledicite od nea, si mozhela da pobarash drug psihijatar, no ne si napravila nishto od seto toa. Zaedno so spomnatoto zaljubuvanje, ochigledno e deka toa tebe ti se dopagjalo. Sega sakash da mu se osvetish zatoa shto se chuvstvuvash izlazhana i napushtena bidjeki intencii ne se realizirale kako shto ochekuvashe. Kje recham ushte ednash, ne go opravduvam psihijatarot bidejki vo osnova postapil neprofesionalno, no spored tvojata ispoved ne chuvtsvuvam nitu sozhaluvanje. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
smokvicka52 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() |
Pa normalno deka ke te procita koga sve iskreno mu kazuvas
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() |
Абе мило требало да мислеш порано.
Добро бе немате очи ли мајката,па на секое ли машко малку што ќе ве шармира му ги ширите нозете и после ајде плачи по сите???
Да се контролира????
![]() Психијатарот си ја докажал професијата за која учел,те прочитал ко буквар за две-три сеанси од по пола саат.
Искрено ако оваа исповед ти е точна ми е жал за тебе.
Љубовта не се наоѓа со ширење нозе Смоквичке.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
![]() |
Ajde kazete mi do kaj moze da odi toj odnos.
Koj treba da go kontrolira? |
|
![]() |
|
![]() |
Znam deka ke naidam i na ismejuvanje ama ova mora nekako da se zapre.
Ako nema zakon, Ima forum. Pa lugeto neka znaat i neka mu ja mislat sto sve moze da im se desi. |
|
![]() |
|
![]() |
Isreno temava ja otvoram so cel.
Edno sto sega neznam so koj da razgovaram, i drugo za da im kazam na devojkite koi sto planiraat da idat na psihoterapija da bidat vnimatelni. Bidejki ako mi se slucilo mene, ke i se sluci i na druga. |
|
![]() |
|
![]() |
-------------------------- Probav samo sto sega, ne mozam da se otvoram. Poveke nemam doverba. Imam milion Sto ako?.... |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
Бидете посериозни бре...
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() |
ја не верувам во вакви работи... тука некој сака да си прави филмови за да се забавува на форум,....
а дека она се исексала... тоа не ме чуди, ....но шпанските (турските) серии после тоа - чиста измислица... психотерапија, за “изгорени“ девојки... ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() |
Натчекал типот село без кучиња и искористил шанса. Многу непрофесионално од негова страна ама ете...биднало. Некој требал тука да пресече кога почнала да се загрева атмосферата. Кога човек бара сериозна психотерапија треба добро да ја провери репутацијата на дотичниот доктор. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() |
Sto e psihoterapijata poveke od ubavi zborovi i dobar sogovornik(sto debelo ke vi naplati na krajot)?
Zarem ne mozeme da go pravime toa na drugo mesto? Kade otide naseto "zdravo" drustvo....c c c Se plasime li od samite sebe ili sme premnogu narcisoidni da go napravime toa vo naseto opkruzuvanje? Zarem ne mislite deka forumov e ubavo mesto za toa(free of charge)? Bez seks...se razbira ![]() Изменето од Joshua_Tree - 22.Декември.2009 во 14:00 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |