IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 03:52
Mina devojkata ne go preterala...kako i bilo na nea rped site da ja udri i da ja ponizi? ete taka neka mu e sega i na nego...pred site neka se srami..neka znaat kolku jak maz e toj so tepa zena a posle kenka i kvici na telefon. budala.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 03:46
Originally posted by Omar Omar напиша:

kjuti kolku placi prv pat masko tolku da kuka iskreno, a taa pak ko so kameno srce da e.... ic ne ja zabole be,a ovoj kolabira od placenje.... изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

а него го заболе ли кога ја шлакна шамарче?
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 03:37
нека плаче и моли... Нека биде посрамотен пред сите,па ако е ,,маж,, пак нека и шлакне шамар пред цела кафана!
ама типот стварно претерува со плачење и молење! да било некоја долга врска ќе имав некое разбирање за емоциите кои го надвладејале, ама во прашање се само две недели а тој ,,вени сече по сонцето,, !
Во секој случај и девојката ја претерала...морала ли да се ,,испофали,, со снимката на сите?
а,да...и ова...кога го видов клипот се скинав од смеење
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 03:10
Ako si go zasluzil neka moli...sekoj sto ke zgresi (ne e bitno masko zensko) go zasluzuva ova.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 03:05

Ова ми е премногу интимно и лично за да се слуша вака
Јас неможев да го дослушам.............

И не мора да значи дека ако плачел треба се да му се прости,и ние плачеме кога сме повредени па што тогаш никој не не рецка
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 02:48
kjuti kolku placi prv pat masko tolku da kuka iskreno, a taa pak ko so kameno srce da e.... ic ne ja zabole be,a ovoj kolabira od placenje.... изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
GoXI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GoXI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 02:27
DA MU POMOGNEME NA DECKOTO DA SI GO NAJDE SONCETO

http://www.youtube.com/watch?v=qfnM-GntCZU&feature=PlayList&p=2CDA071F4729B3C4&index=0&playnext=1

http://www.youtube.com/watch?v=xYtv5asRSnY

Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 01:43
Lele ovoa prv pat go vidov na forumot na kajgana, a be se zgaziv od smeenje, utredenta go preprativ linkot na site drugari, vakvo nesto morase da se spodeli so prijatelite ... haha.
ALi ja da sum kako tipot ke ja otepam sea tipkata, on ljubov i izjavuva ovaa se ismejava so nego, demek videte kolku e zatreskan po mene
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 21:29
komentar na youtube:

"Samo Chak Horis znae kade mu e sonceto"газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 21:24
молитваgospode boze dali ima vakvi budali....a seirdzii kolku sakas...
ne e vazno koj zgresil, koj treba da "moli" za proska....ali ima mnogu podrugi i pocovecki nacini od ova...

Изменето од blackeye - 30.Мај.2009 во 21:27
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 21:15
Originally posted by Omar Omar напиша:

марија со сета почит, дали ако некој тебе те молел вака немало ни малку грев на душа да ти биде и нема да простиш.....

солзите сами кажуваат колкава е неговата љубов...среќа

Јас сум била во ситуација да молам некого како него, и повеќе од тоа, и кога ќе размислам, мојата грешка не беше ни приближно вредна колку неговите грешки истолерирани од мене.
Но љубовта не познава гордост.

А сега ми е жал што не бев кул како девојката, па на извесен начин се презирам себе понекогаш, ете затоа не го поддржувам момчево.

Изменето од maria_magdalena - 30.Мај.2009 во 21:20
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 21:03
фикс таа ептен ја претерала,не велам дека тој е безгрешен о до толку да го дотолчи и да го стави на ју тјуб не заслужува...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 21:02
марија со сета почит, дали ако некој тебе те молел вака немало ни малку грев на душа да ти биде и нема да простиш.....

солзите сами кажуваат колкава е неговата љубов...среќа
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 21:00
Така, маж на колена....да моли и плаче.
Алал да и е на девојката.
“Не“-вели како Тито, одлучно.
А тој, леле липта, не ми се верува, ама ми се допаѓа.
“Јас имам достоинство“ вели таа.
Тој не ја остава на мир, липаааааа.

Дали е тоа љубов, или пак некој кој е научен дека се мора да добива?

Во секој случај ми се допаѓа.голема%20насмевка

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.