![]() |
|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mina devojkata ne go preterala...kako i bilo na nea rped site da ja udri i da ja ponizi? ete taka neka mu e sega i na nego...pred site neka se srami..neka znaat kolku jak maz e toj so tepa zena a posle kenka i kvici na telefon. budala.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
а него го заболе ли кога ја шлакна шамарче? ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
нека плаче и моли... Нека биде посрамотен пред сите,па ако е ,,маж,, пак нека и шлакне шамар пред цела кафана!
ама типот стварно претерува со плачење и молење! да било некоја долга врска ќе имав некое разбирање за емоциите кои го надвладејале, ама во прашање се само две недели а тој ,,вени сече по сонцето,, ! ![]() Во секој случај и девојката ја претерала...морала ли да се ,,испофали,, со снимката на сите? а,да...и ова...кога го видов клипот се скинав од смеење ![]() ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ako si go zasluzil neka moli...sekoj sto ke zgresi (ne e bitno masko zensko) go zasluzuva ova.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() Ова ми е премногу интимно и лично за да се слуша вака Јас неможев да го дослушам............. И не мора да значи дека ако плачел треба се да му се прости,и ние плачеме кога сме повредени па што тогаш никој не не рецка |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
kjuti kolku placi prv pat masko tolku da kuka iskreno, a taa pak ko so kameno srce da e.... ic ne ja zabole be,a ovoj kolabira od placenje....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
DA MU POMOGNEME NA DECKOTO DA SI GO NAJDE SONCETO
http://www.youtube.com/watch?v=qfnM-GntCZU&feature=PlayList&p=2CDA071F4729B3C4&index=0&playnext=1 http://www.youtube.com/watch?v=xYtv5asRSnY |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Lele ovoa prv pat go vidov na forumot na kajgana, a be se zgaziv od smeenje, utredenta go preprativ linkot na site drugari, vakvo nesto morase da se spodeli so prijatelite ... haha.
ALi ja da sum kako tipot ke ja otepam sea tipkata, on ljubov i izjavuva ovaa se ismejava so nego, demek videte kolku e zatreskan po mene |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
komentar na youtube:
"Samo Chak Horis znae kade mu e sonceto"
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() Изменето од blackeye - 30.Мај.2009 во 21:27 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Јас сум била во ситуација да молам некого како него, и повеќе од тоа, и кога ќе размислам, мојата грешка не беше ни приближно вредна колку неговите грешки истолерирани од мене. Но љубовта не познава гордост. А сега ми е жал што не бев кул како девојката, па на извесен начин се презирам себе понекогаш, ете затоа не го поддржувам момчево. Изменето од maria_magdalena - 30.Мај.2009 во 21:20 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
фикс таа ептен ја претерала,не велам дека тој е безгрешен о до толку да го дотолчи и да го стави на ју тјуб не заслужува...
![]() |
|
![]() |
|
марија со сета почит, дали ако некој тебе те молел вака немало ни малку грев на душа да ти биде и нема да простиш.....
солзите сами кажуваат колкава е неговата љубов... ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Така, маж на колена....да моли и плаче.
Алал да и е на девојката. “Не“-вели како Тито, одлучно. А тој, леле липта, не ми се верува, ама ми се допаѓа. “Јас имам достоинство“ вели таа. Тој не ја остава на мир, липаааааа. Дали е тоа љубов, или пак некој кој е научен дека се мора да добива? Во секој случај ми се допаѓа. ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |