|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 113> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што би правел бе златен/на, кога би бил господар на три дена? Јас можам да ти кажам што јас би правела, ама сигурно не би и ти
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се шегувам, ниту сакам да бидам ироничен или малициозен, но за сите скопјани кои сакаат да добијат некаков совет или напишан текст за било што, нека поминат кај оние шатори распостелени пред Владата и Собранието и нека ги контактираат луѓето таму. И онака седат без работа и веројатно им е здодевно да киснат под шаторите… ќе ви бидат благодарни ако им дадете шанса да се фатат барем за некаква реална и позитивна работа. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постов ќе биде префрлен во соодветната тема, до тогаш нека стои, може некој ќе ти помогне.
Инаку, немај многу надеж дека било кој ќе ти напише состав на оваа тема. Ама мој совет ти е ripce007 сама да пробаш да напишеш нешто. Што, или како ти би поправила во светов ни денешен, на кој начин и како би го променила. Стави се во улога на врховен господар ( колку и да звучи диктатоски ова ) над сите, и менувај го светов и негативните нешта во него, како што мислиш дека треба да бидат и во најпозитивно светло што можеш да го замислиш. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ripce007
Нов член Регистриран: 19.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке ве молам ми треба еден состав на тема "Кога би бил господар за само три дена"
Фала многу :)) |
|
Janevski07
Нов член Регистриран: 19.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав,писмена работа на тема НЕМА ДА МИ НЕДОСТАСУВАТЕ БИДЕЈКИ ВО МОЕТО СРЦЕ ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ темата е за завршувањето на основното училиште се разделуваме со нашите соученици.
ЕДНО ОГРОМНО ФАЛА КОЈ МОЖЕ ДА СМИСЛИ..... |
|
Whiteguy
Нов член Регистриран: 18.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako moze da mi pomognete nemozam da najdam nisto na internet FALA ODNAPRED (dosta se samo dve temi) |
|
Mario103
Нов член Регистриран: 15.Февруари.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав по македонски на тема,, Нема сонце без светлина ниту човек без љубов"
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Побарај на почетокот од темава, мислам дека имаше нешто.
Гуглајте бе дечки, сигурно ќе најдете на нет нешто барем за овие наслови на состави, како за Калеш Анѓа
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Voldemor
Нов член Регистриран: 13.Мај.2015 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај ве молам ако може помош!Ми треба состав за писмена работа по македонски јазик на тема Калеш Анѓа - симбол на македонскиот непокор со почетен дел, содржина и завршен дел и најмалку страница и пол од А4. И ако може за што побрзо време, мене за жал ништо не ми паѓа на памет. ФАЛА ВИ!
|
|
papuca
Нов член Регистриран: 10.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од почетните страни на форумот побарај
|
|
Aleksandar0256
Нов член Регистриран: 30.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravoo mi treba sostav za pismena rabota po makedonski jazik i literatura na tema: Misiite na brakata kiril i metodij.
Blagodaram odnapred. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова за Утилитаризам вероватно по Етика се учи а Сонка?
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не знам што се мачите и трошите време по разни форуми за некои чудни теми и слично.
Напишете си сами, и времето што го трошите за пишување и молење некој да ви напише текст за било што искористете го за пишување. Подобро вршете пребарувања нa google може ќе излезе нешто, па ќе модифицирате текст, ќе дополните и слично. Вака ова е бадијала потрошено време. Искористете ги сродните јазици за пребарување како Српско - Хрватски, Бугарски а зошто не и Англиски во пребарувањата. Искрено, кога ги читам насловите од теми што ги барате, се чудам што тоа до бога учите вие??? Ме плашат насловите како Утилитаризам, за што ве спремаат, што предмети учите - ама земи па пишувај за среќа, корисност, последици, кај се користи, како, што е целта. Утилитаризмот колку што знам се поврзува со Џон Мил ...кој е сега пак овај Џејмс?? |
|
|
Sonka2
Нов член Регистриран: 27.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo ..... Mi treba Esej na Tema:
1. Kritika na prakticniot um - Kant ili 2. Utilitarizam - James txs... |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |