![]() |
|
Свеќи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | ||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пентакост, сеуште немаш точен одговор што е тоа кандило?
Те молам, одговори ми дали го практикувате во вашата црква? |
||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ДАЛИ ИМА НЕШТО ПОСМЕШНО ОД ОВА????????????????????
КАНДИЛО = КАДИЛНИЦА ![]() |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
makarios ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
|
Друже, тоа е кадило, не е кандило. |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
Кога ИСУС БИЛ НА ЗЕМЈАТА НЕМАЛО БИБЛИЈА - РЕДНО Е ТОА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ...
СРАМОТА Е ТАКА ТВРДОГЛАВО И ЗА ИНАЕТ ДА КОМЕНТИРАТЕ БЕЗ НИКАКВИ АРГУМЕНТИ...
ај позз
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Tetratka - 14.Ноември.2008 во 09:43 |
||
|
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
ina4e znam kandilo e toa so koa kje umre nekoj so mu go mavtaaat nad glava
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
cekam odgovor ednas za sekoas pa kje praime muabet
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
|
Пентакосталец, дали во твојата црква имате кандила?
Знаеш што е тоа кандило? |
||
|
||
![]() |
||
|
znaes me mrzese da pisuam i objasnua oti praevc muzika ama eve zavrsiv 1 pravilo ako ne go znaes glasi: "ne preslikuvaj nisto od ona sto e na neboto,na zemjata, i pod zemjata" posle ISUS nigde vo bibliata ne vika svekji da palime na ikon i ne mozam da povtoruam a musicata BOG ja sozdal sekoa muzika e kreirana od BOG samo zavisi za so kje ja koristis,za devojki ili za BOZJA slava. kaj vika BOG vo biblata da palam svekji??? jas kazav za muzikata pozz GOLEMI tipki |
||
|
||
![]() |
||
|
Остави ги децата да си играат - со свеќи...
или подобро не, можно е пожар да направат...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
А прашај го зашто тргнал во таква црква...уше толку ке се разочараш мила
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
makarios ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
|
Прво правило: Не користете свеќи. ![]() |
||
![]() |
||
|
Мене не ме разочарува затоа што е дете, мило е, ама ме разочарува тоа што ќе пише нешто, а нема аргументи. Ме рзочарува тоа што ги суди другите, а секој си ја има гредата во своето око.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
детево навистина ме разочара...прво со фактот зашто тргнал во таква црква второ зашто не знае да се извади од кашата во која сам влезе трето зашто е само дете
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |