IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ВЕХАБИИ - СЕЛЕФИТИ, кои се тие?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВЕХАБИИ - СЕЛЕФИТИ, кои се тие?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 17>
Автор
Порака Обратен редослед
HILAFET_CH Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HILAFET_CH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:54
~,,~Nerazumesh ti mene susjed jasam vrlo heabar chovjek i rietko se chega boim ~ja sam zabrinut za svoj narod iako su druge vijre ne zhelim da ih niko sa strene ne uvlachi i namece svoj stav~godinama smo se priblizhavali jedni drugima pa zar sad za ovoliku malo vremena da slomimo taj izgradjeni odnos tolerancije i poshtovanja~Ali vidish susjed zlo je jache od dobroga kao shto kazhe nash narod dobar glas se brzo shuri a r*djav josh brzhe i dalje~,,~

ama razumjem ja tebe ti hoces da mene udedis da tebe zao Muslimana u makedoniji?(kaze Pantis sojicu u filmu "tesna koza"NECE MOCI SOJICU NECE MOCI! )tebe neke druge stvari sekiraju susjed.Pa ta vremna brtastva i jedinstva su proslost zao mi je.
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2008
Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:51
*RAZUMEM DRUZHE STARI*     *SMRT FASHIZMU SLOBODA NARODU*

Изменето од Vlad Tepesh - 11.Април.2008 во 22:53
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:48
Eto, drugovi i drugarice, opet pokazujete kako niste zahvalni za sve ono sto sam uradio za vas. Kako vidim, lijepo sam vas nauchio da govorite stranske bratske jezike, da se josh ljepshe razumete, a vi mene opet kritikujete i niste zadovoljni.

Nije to lijepo sa vashe strane, nije bilo lijepo za vreme rata, nije bilo lijepo nakon rata, a nije lijepo ni danas, kada se tako lijepo odmaram.

Sada se vi vratite na temu i pochnite govoriti na vash maternji makedonski jezik da vas i Bog razume! Kao sto su me izvestili drugovi iz administracije, to je po pravilima vasheg voljenog bratskog foruma.

Potpis,
Tito

P.S. od Messenger - Posledniot pasus go podrzhuvam 100% !

Изменето од Messenger - 11.Април.2008 во 22:50
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:44
Originally posted by HILAFET_CH HILAFET_CH напиша:

Ali cega se ti bojis nisi ti Musliman nece tebi niko nista ne boj se.jeste liberalni ?Komunjare misli bili?jesu bili mislim bili su i mojicak i ja sam bio jer se verovalo u Boga zvani TITO
~,,~Nerazumesh ti mene susjed jasam vrlo heabar chovjek i rietko se chega boim ~ja sam zabrinut za svoj narod iako su druge vijre ne zhelim da ih niko sa strene ne uvlachi i namece svoj stav~godinama smo se priblizhavali jedni drugima pa zar sad za ovoliku malo vremena da slomimo taj izgradjeni odnos tolerancije i poshtovanja~Ali vidish susjed zlo je jache od dobroga kao shto kazhe nash narod dobar glas se brzo shuri a r*djav josh brzhe i dalje~,,~
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HILAFET_CH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:36
Ali cega se ti bojis nisi ti Musliman nece tebi niko nista ne boj se.jeste liberalni ?Komunjare misli bili?jesu bili mislim bili su i mojicak i ja sam bio jer se verovalo u Boga zvani TITO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:31

Dobro vlad reci ti meni ko vodi dans rat i pprotiv koga?Pa zar tim silama da niko ne parira ?
~,,~Evo susjed shta me zanima~,,~Postoi velika istina oko toga da su se za vreme rata u Bosni dosjelili chudni ljudi takoreci sasvim razlichiti od tamoshnjih vjernika ~Islama~ nakon chega su pocheli da zavode poseban red isto tako razlicjit i nesvojstven tamoshnjim liberalnim shvatanja vijere,ja se boim da se takvo neshto dogadja i kod nas samo u mnogo manjoj formi ali ipak buba radi na shtetu makedonskih vjernika koi dozhivljavaju neku vrstu torture od takvih doshljaka~,,~
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HILAFET_CH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:29
Alejkumu sellam ve rahmetullahi ve berekatuhu
Кон врв
ivan_grozni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Western Sahara
Поени: 267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:26
Selam Alejkum .... svima ....
Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:26

nema na cemu ivan_grozni

Brate, zarem navistina smetas deka te isprasuvaat zatoa sto se interesiraat da naucat nesto??  Nemoj da bides lesno zaveden od nivnite zamki, oni imaat cel edinstveno da sirat nebulozi, nevistini, da klevetat i vredzat za Islam i muslimanite.
Do sega na forumot mnogu pati e objasnuvano, na mnogu ubav nacin, no znaes sto stanalo so mnogu braca muslimani koi se borea vistinata da ja iznesat na videlina??  Gi baniraa, pogolem del i suspendirani se, a najgolemi zasluznici za toa se aladin (vad) i miroslav (ivan), i nekoi kako niv porano sto bea!  лутиналутина

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HILAFET_CH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:24
Eh to je vec druga prica,,,,Ko i kakve je sekte i ljude ubacivao u islamu i zasto ih ubacaju i dan dans?to je duga prica.ivan_grozni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:23
vi posakuvam prijatna vecer i uste poprijatni razgovori .... sepak ,ova e samo forum , mesto za razmena na mislenja i idei , ne mesto za sudiri i razmirici ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:23
~,,~Pitanje je sasvim jednostavno evo ja sam to obrazlozhio zasto tako vidimo~,,~
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:22
da , Vlad , no vojna protiv natrapnicite vo verata ... covekot objasni mnogu ubavo ... za zal , mnogumina koi ne mu mislat dobro na Islamot , go zloupotrebuvaat seto toa pa dzihadot go nasocuvaat kon onie protiv koi licno samite ne mozat nisto ... spored mene , toa se samo obidi da se predizvika verska vojna no ne po nalog i so blagoslov na siot Muslimanski svet .... toa se samo , spored mene , ispadnici a mozebi i natrapnici vo Islamot .....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HILAFET_CH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 22:22
Dobro vlad reci ti meni ko vodi dans rat i pprotiv koga?Pa zar tim silama da niko ne parira ?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.