|
Каде македонски бугарчиња? |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna pojava e ova... Makedonci so americki, kanadski, germanski, avstraliski, srpski, hrvatski itn., pasosi se Makedonci, a onie so Bugarski pasos se predavnici.
don't get me wrong, za mene site se u ist kos... |
|
klon
Група Регистриран: 25.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pazi kako go koristis terminot Makedonski bugarcinja.
posle da ne ni bide krivo ako nekoj gi zloupotrebuva nash*te,slabosti. Ako se oslobodime od slabite Veruvaj ke bideme mnogu pojaki veke nekoj se siti na vash*te komentari,Ova e osetliva tema pa ne e losho iako ima emocii da preovladee silata i pametot na pravite Makedonci-patrioti A za saemot NAJGOLEMI GUBITNICI SE BUGARIJA I GRCIJA JAS LICNO VEKE 2 GODINI NANAZAD SI ODAM VO CRNA GORA A VO GRCIJA PARI DA MI DAVAAT NE ODAM VEKE IMAV LOSO ISKUSTVO I NEMAM NAMERA DA GI FINANSIRAM NEGATORITE NA MAKEDONSKIOT NAROD=GRCKI PEDERI NE ME ZANIMAAT PA KE VIDIME KOI TURISTI KE GI IMAAT NEKA PRED 3 GOD. ME DRZEA NA GRANICA 2 SAATI I MI VIKAA SKOPJANOS PASPORT A JAS IM REKOV IMAM SAMO MAKEDONSKI PASOS MAKAR STO ME ZACUDI MEGJUTOA KE SI LEGNAT NA BRASNOTO SAMO JAS NEMAM NAMERA DA SPONZORIRAM DUSMANI NE MI TREBAAT DA ZIVEE MAKEDONIJA - TOA SME NIE SILNITE I ZNAEME STO SME I STO SAKAME I KOJ GI FERMA DUSMANITE JAS ZNAM STO SUM I NIKOJ TOA NE MOZE DA MI GO ZEME ZATOA DUSATA MI E POLNA.A ZA DA KUPIS PRAV MAKEDONEC E SKAPO EFTINITE SE FALSIFIKAT Изменето од Анастеа - 03.Август.2009 во 02:12 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Продадени души.
Па не се само од сега. Тие секогаш се продават, и не само кај нас и не само тука. Секаде каде има пари, Тие се на берзата за издајство. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PO OVOJ INCIDENT NA SAEMOT SE PRODATOVTE ZA PARI-EVRA...
BOLI REALNOSTA DO KADE E MAKEDONIJA PA VE ZABOLE I VAS I GRCETE.....A VIE PATEM KUFERITE I TAMU KADE STO SE PRODADOVTE SO BUGARSKITE DRZAVJANSTVA NAZAD T.E PAT BUGARIJA |
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |