![]() |
|
ЛАТАС- новинар, камелеон или...??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 28> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
||
Латас има ПОСЕБЕН пристап, кога е во прашање власта...тази дупче не е дупчено и тази влада е најдобра влада на светот....Се разбира се додека течат парички во неговиот џеп...А и дефокусирањето на вниманието на јавноста е во тек...Никој не зборува за пацките кои ни ги удри Брисел....туку немало во текстот М и така тоа....Со ов
![]() ![]() ![]() |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Ова можеби е за во Медиуми ама не е лошо и за тука
![]() |
|||
![]() |
|||
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
||
Зашто се вика: “Главен и одговорен уредник“? Зашто зема поголема плата од другите за таа функција? И како е можно да биде оправдување не бил тука на пат бил? Или каков е тој “Одговорен уредник на дело!! Какво е тоа оправдување а? Па ни еден медиум не смее дда функционира безг главен и ОДГОВОРЕН уредник ни една минута.. Значи секој може да пишува како што сака и што сака и да не одговара дека е тоа објавено. На пат биле!! Делумно биле одговорни пошто имаат таен договор на дело..хахахаха. Абе овие финти ги немаше ни во моето добро време кога за такви флоскули главниот уредник одеше на годишен на Голи Оток!!! Па за да биде пооправдано, демек на судење биле? Немале јадните мобилки, интернет, факс. Вака испаѓа директорот искористил гужва и бап удрииииииииииии. Подобро сменете ја темава во Латас- дворски шут, пајас или? Нема крај |
|||
![]() |
|||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
||
Латас е прочитана книга и веќе носи само зло на ДПМНЕ.Но и тие самите станаа зло за оваа држава. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
I onaka covecki me interesira-Koj go zema honorarot
![]() ![]() Vaznoe deka Latas ja ispra lagata od svoeto ime, ne go napishal tekstot, nema sudski da odgovara. Директорот на „Вечер“ призна коавторство на спорниот текст |
|||
![]() |
|||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
||
Хм , не е проблем “Латас “, него го има и во Шветска , Финска ... , проблем на нас ни е публиката , НИЕ . Кога големо мнозинство ќе го осуди “ Латас “ , тогаш државата - НИЕ сме како што треба . |
|||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
|||
![]() |
|||
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
||
zar ne cveta makedonija?
zar ne gradime nov moderen glaven grad?
zar ne sme site srekjni?
zar malku ni se parite?
zar nemame polno spomenici na kultura(od nekni postaveni?)
zar nemame moderna plaza kako niz cel svet?
SE NADEVAM DEKA BUBO OD K15 KE GO PROCITA OVA Изменето од konan - 29.Јуни.2010 во 21:42 |
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
![]() |
|||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
||
Тоа е пазарна економија , затоа што “Латас“ е на продажба ... Кој плати , тој ќе клати ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
||
see , osven novinar ili prezenter na vesti, koj uste od postenite novinari vozat dzipovi i imat da plakjat sudski kazni od desetici ijladi evra, abe luda drzava, sto bi rekle:zimam 12 000 plata trosam 14000, da me otepas neznam od kaj mi se uste 2000, (ima nekoja za e... vo ovaa kukja)
![]() |
|||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|||
![]() |
|||
||
Он е МЕГАФОН на власта , креатор на јавното мислење во функција на власта , он е се само не новинар . П.С. Дали владата добива на квалитет со новинари , потпомагачи , како што е Латас ? ![]() Кај мене истата губи , штом има потреба од “ Латас “, нешто е труло ![]() ![]() Изменето од eptendosadno1 - 29.Јуни.2010 во 17:37 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ne znam dali dali zasluzuva tolkavo vnimanie, za mene e nula, no sepak i bez nulite ne se moze - samo neka se ne mnoze - kako bi rekle srbite.
![]() Zatoa podaleku od nulite. Изменето од marsovec - 29.Јуни.2010 во 15:41 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Темата Мегафонот - ЛАТАС споена со оваа.
Се’ за Латас пишувајте тука. |
|||
![]() |
|||
||
Sramota e za novinarstvoto so takvoto odnesuvawe so koe vsusnost ja namali gledanosta sekako za ogromen procent.Toj kako novinar ne prenesuva vesti tuku natura svoi vistini.Sramno za nego i za
![]() Se sek
![]() Vlastitutkive se namnozija kako staorci vo kanalizacija. Изменето од marsovec - 29.Јуни.2010 во 07:22 |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |