![]() |
|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 38> |
Автор | ||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па кога успевме да превземем и Германия. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
роден си во Југославија? Ондак дедо ми е роден во Турција, баба ми во Бугарија, чичко ми во Германија, а сите се родени у исто село... if you get my point...
![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
Jas seriozno ne razbiram koja vi e frkata...ne rekov deka ne sum Makedonec...samo deka sum roden Yugosloven i toa nikoj ne moze da mi go odzeme
![]() |
||
![]() |
||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|
A BE BOOGIE.....U SRCE SI ME POGODIL!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
Boogie...МОЖЕБИ ВО ТВОЈОТ ТЕКСТ,ПИШУВАЈЌИ ГО, РАЗМИСЛУВАШЕ И НА МОЈОТ СТАВ ЗА ОВАА ТЕМА,НО САКАМ САМО ЕДНО ДА КАЖАМ,НЕ ЗА ТЕБЕ ДИРЕКТНО ,ТУКУ ЗА СИТЕ ОНИЕ КОЈ МОЖЕБИ НЕСВЕСНО ЈА РАСПРОДАВААТ ДРЖАВАТА И СЕ ШТО Е ВРЕДНО ВО НЕА...МАКЕДОНИЈА Е И МОРА ДА ЈА ЗАДРЖИМЕ И ДА ЈА СОЧУВАМЕ КАКО ДРЖАВА,НО СЕ ШТО Е НАДВОР ОД НЕЈЗИНИТЕ ГРАНИЦИ,ЗА МЕНЕ Е СТРАНСКО...ТУЃО...!!!НЕ МОЖЕМЕ ДА БИДЕМЕ ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНИ СПРЕМА АЛБАНИЈА БАШ ПОРАДИ ТОА ШТО ПРЕКУ 20%,НЕКАКВИ СИ АЛБАНЦИ СЕ НАОЃААТ ВО ВЛАСТА,ИЛИ ПАК НЕЗНАМ КОЛКУ МАКЕДОНЦИ СТУДИРААТ НА ТОЈ НИВЕН УНИВЕРЗИТЕТ,НИТУ ПАК ЗА БУГАРИЈА КОЈА ИСТО ТАКА ,УСПЕА ПРЕКУ СВОИ ПРОГРАМИ ДА ПОДЕЛИ НА РАЗНИ НАЧИНИ ИЛЈАДНИЦИ ПАСОШИ,КОЈ ЕДЕН ДЕН ЌЕ СЕ БРОЈАТ,И ПОДРШКА НА СТУДЕНТИТЕ(ПОВТОРНО)ОД МАКЕДОНИЈА,КОЈ СТУДИРААТ ТАМУ И ГО НАУЧИЛЕ И БУГАРСКИОТ ЈАЗИК ГЛЕДАМ...!!!Е СЕГА,ЗОШТО СЕ ПРОТИВ СРБИЈА ,А НЕ ПРОТИВ БУГАРИЈА...НЕ МИ Е ЈАСНО!ЗНАМ ЌЕ МИ ОБЈАСНУВААТ МНОГУМИНА,НО ЗА МЕНЕ,И ГРЦИЈА И СРБИЈА И БУГАРИЈА И АНГЛИЈА...ЕДНО ИСТО Е.....!!!!
....НИ НАЈМАЛКУ НЕ ЖАЛАМ ЗА SFRJ...БЕШЕ,СЕ РАСПАДНА И ТОЛКУ..ШТО СЕГА ,ДА ПЛАЧЕМЕ ЗА ТОА???!!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Е сега да се надовржам на темава за Југоносталгичарите и Југословените зошто тие се најголемо зло за Македонија. 1.Ги убија,прогонија,измачуваа сите оние кои ја сакаа Македонија слободна и независна и тоа го направија на начин на кој и турците незнаеја. 2.Го обезглавија Македонскиот занает и еснаф со здруженото комунистичко работење-денес квалитет немаме и гордост над тоа што произведуваме немаме. 3.Да не набројувам уште многу само за последно ке напишам дека во последните 50год. Македонците заборавија од страв кои се и што се,ја снема Македонската борбеност и гордост туку сакаат Тито да се врати за да им ги реши проблемите,а ова е нешто најтажното Македонско што умре во СФРЈ - духот Македонски ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
СЛОБОДА ..ДА ,ДО НЕКОЈ СТЕПЕН,АМА МИР..НЕ,НЕМАМЕ!
|
||
|
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
и сега имаме или немаме слобода?
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ПАК КЕ ПОВТОРАМ Срам е сам да се незнаеш Не сакаме богатство Сакаме слобода |
||
![]() |
||
|
ааа во виртуелниот сум легенда... ако не си знаел. ![]() |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Tocno, i toa brat! ![]() Svegjani diplomati ni svercuvaat Kosovari, preku granica.. Da zivee Nezavisna Slobodna Republika Makedonija... ![]() Изменето од Neonic - 13.Јануари.2008 во 19:46 |
||
![]() |
||
|
...И ЗЕМЈА КОЈА НЕ Е ЧЛЕН НА NATO,А ЈА ГАЗАТ СТРАНСКИ ВОЈНИЦИ..СЕ РАЗБИРА ВООРУЖЕНИ!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |