|
СОВЕСНОСТ... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Септември.2009 во 21:47 |
Убаво кажа Зен-ако признаеш нешто, нешто сосема безначајно, што не е од никакво значење за врската-нема да ти се прости-туку ќе ти се допише одозгора.
Затоа искуството ме научило дека некои работи треба да си ги задржиш за себе, не мора све да се кажува затоа што некогаш од ништо- ќе излезе Нешто, па оди докажувај се после.
Не сум лажга по природа, не манипулирам ама одредени мисли си ги чувам за себе и ич не ме гриже совест.
Не ме гризе затоа што сметам дека не сум направила ништо со што сериозно можам да си ја загрозам врската.
Старите викаат -Здрава нога во трн не ставај.
Е сега ако си грешел ептен а те гризе совест е ствар на одлука за откривање на вистината.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas pravam toa sto mislam deka treba da go napravam, vo opredelenata situacija....ako treba i lazam, bez lazenje ne e interesno.
Sto ako znaeme se za nasiot partner??? Ke nema ljubomora, a so toa namalena ljubomora, namalena ljubov.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas nikogash i ne lazam.....
samo..... koga treba demek po potreba.......ke namalam...... ili ke zgolemam...... za da se izvadam bezbolno od situacijata.... neliiiiiiiii |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek kolku mnogu i da go ima nema da mu nasteti.
|
|
wellcome
Нов член Регистриран: 22.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zivee, nema gajle
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам да се каам и мразам да го лажам него (иако лажам за него) токму затоа не кријам ништо и токму затоа лагите се надвор од нашиот свет... а и не знам да го излажам ко што треба (не ни сакам)
Изменето од Monuska - 22.Август.2008 во 00:52 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....taka e Lady Blue..!mora da si ti nekoja iskrena i sovesna devojka..se cuvstvuva toa... Изменето од zagor - 22.Август.2008 во 00:53 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas zatoa mnogu se trudam da bidam iskrena i bez tajni kon lugjeto sto gi sakam...sakam da imam miren son |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме гризеше совест денес дека еден колега ме гушна..не издржав а да не му кажам..мад адобро знае дека тој колега ми е само колега и дека никогаш ништо не би имала со никого
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slednite sto godini
"nula" |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te boli dole koga ke izlazes, a koga ke te izlazat ..kako e togas ??
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo biblijata pisuva : "PRAVI GO ONA STO SAKAS DA TI GO PRAVAT" , kako i da e , za lazenjeto nemam sovest , ne me pece , boli me gole
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |