|
Македонија-Историја и Иднина |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | |
guri
Сениор Регистриран: 15.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Март.2013 во 22:22 |
Kapite ne se makedonski! |
|
чоли
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам де... просто забелезах печатната грешка. Не правим превратни изводи
Изменето од чоли - 05.Јануари.2013 во 20:14 |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
199987
Инаку Чоли се работи за документи од неговиот личен архив и затоа не се средени редакциски.
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
чоли
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште 18 0000 години (до 19987 година)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само да те поправам.. читајќи ги сите твои постови, и читајќи меѓу редови можам да кажам ти во секој можен случај сакаш да ја негираш Македонската историја, македонската кауза и македонскиот народ, така да ако ептен ти е тесно во Македонската кожа, има бугарија отворени раце и печатница за државјанства па можеш кај нив да се нарекуваш Бугаро-Грк ако сакаш... Остави не нас Македонците во нашата борба да се избориме докрај.. Борбата ионака се сведува на писанија и факти според тоа на кого како му одговара и кој како си ги толкува... Така да за мене значењето Македонија има само едно нешто... Земјата во која живеам, работам и ќе умрам и за неа ако е потребно. Македонец сум во душа, Македонец сум до крај, и доколку некој ми застане во лице и ми каже дека не сум Македонец спремен сум срцето со голи раце да му го извадам... Така да твојот негативен став кон семакедонско искажувај го на друго место... !!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Земја на маката
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи бегаме од грција и велиме не сме грци,тогаш ајде просто прашање кое е значењето на зборот Македонија?
|
|
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некаде го загинав твоето дело и сега ми е мака , ама нова опрема и сум го уништил стариот компјутер. Ај можеби ќе ми го пратиш повторно.
|
|
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекам да видам што си изработил, само немој да се брзаш да публикуваш пред да сум ти го реецензирал делото.
Да нема пак некој сакатл`к! |
|
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охо , абре кај си птицо моја. Ич да не се сеќираш за мене , здрав прав сум , и со сите нишани. Туку малку имав работа , па ќе видиш и што работев .
|
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дедото до Георги Делчев ли?
|
|
Каснакоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби сакале нешто од народните носии.
Види го дедото влево. |
|
Каснакоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш сакаат да наликуваат на Гоце?
|
|
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |