|
Њујорк? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
YImI
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Јануари.2008 во 08:29 |
||
se se ubavo na slikava,samo si go zaboravile nivnoto da go stavat
|
|||
palas20
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
naoisi adersa vo New York ke ti gi napisam prodavnicite
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е доги, само немој толку провокативно. Биди понежен со понежниот пол. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekogas me potsetuva na jabolce...
|
|||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, не бев во NYU, ама колку што знам јас Милчо Манчевски предава таму. |
|||
Try again. Fail again. Fail better.
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со размена на студенти, имам многу студенти на американските колеџи а башка што и сите се успешни таму откако ќе завршат колеџ
|
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кој од Македонија залутал во New York University!?
Miriam, ти ли? македонското знаме е во последниот ред лево. |
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе, зошто не спиете
:peace: Брза, се разбравме Буги, фала ти многу. Па кажи дека сме биле сограѓани, да не се карам е толку во Политика Знам отприлика за кои места ми зборуваш, ама не сум знаела дека имало Мк ресторачиња. Баш викендот ќе проверам што каде има. Ти текнува име да знам што да барам? И мене работата ми е многу блиску до Рокфелер центар. До сега не сум загледала студија за тетовирање, ама ништо чудно да има. Ако ги видам, да ти ги поздравам бившите колеги, а? Инаку да, градот е малку лудница... (Во ЛА не сум била, но слушам убави работи.) |
|||
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иначе кај живееш во њујорк и јас имам седено маку време во њујорк пред да заминам за ЛА.Градот е екстра никогаш доволно време да го разгледаш доволно.Да ти прпорачам едно местенце каде што ке запознаеш многу Македонци,значи незнам колку го знаеш њујорк но местово е неколку повеке блока од бродвеј или ако идеш со кола главниот булевар или автопат по амерички"Џо Димаџио " излегуваш директно на вашингтон маркет парк каде што во околина има неколку Македонски ресторанчиња,Македонски не бидејки Македонци се сопственици туку тука се собираат Македонци,исто така ако продолжиш накај каналот ке дојдеш до паркот на рокфелерови е таму на улицата има многу студиа за тетовирање,таму јас работев цели 8 месеци.Екстра помин но не баш екстра град за разлика од ЛА верувај,уствари зависи и дали си туриста или работиш бидејки ако работиш во онаа лудница нема да имаш време за ништо верувај
п.с.Брза немам за тебе денес време извини Изменето од Boogie - 25.Мај.2007 во 02:19 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е не замерај на Брза он е минусот на форумот за да си имаме и ние наш баланс,нели како јенг и јанг,- и + тоа ти е брза
|
|||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ти е проблемот, Брза? Не напишав ништо навредливо, ниту за Македонија ниту за Америка??? Не ми е јасно што те изнервира во мојот пост и со што провоцирав таква реакција? Мене да ти кажам право ми е убаво насекаде, до сега сум живеела во 3 држави и секаде си се приспособував, но и секаде ми недостигале работи од друго место. Тоа што сакам да знам дали има некаков македонски ресторан или концерт, да одам таму и да сменам атмосфера еднаш месечно не значи дека треба да "ги пуштам оние што нема да им недостасува рајот." Ако не сум во Македонија не значи дека треба да ги прекинам сите врски со неа, сепак сум се родила таму и не гледам зошто треба да се одрекувам од дел од себе. Еден прост пример, некогаш ќе си купам бурек и јогурт и ми буди убави спомени, ама тоа не значи дека патам по бурекџилниците и дека не можам да јадам пица или било што друго. Не сум ни од луѓето што се фиксирани на тоа што го оставиле и живеат на едно место со телото, на друго со духот. Тоа што човек решава да живеа некаде не значи дека треба апсолутно да се откаже од се претходно и да се смени сосема, но не значи и дека треба да жали по тоа што било. Јас си ја барам средината. |
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ааа добро . Јас си помислив дека зборуваш за градот, затоа што навистина има многу македонци. Благодарам за информацијата Изменето од Miriam - 25.Мај.2007 во 01:03 |
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
garfield e clen, a poslednoto sto go slusnav deka e vo new york.......na kajgana ke go najdes.. |
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |