![]() |
|
Колку поголемо внимание, толку помалку љу |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Јуни.2008 во 00:58 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па ваљда од сопнувањето не можат да се наситат ![]() Изменето од Monuska - 19.Јуни.2008 во 16:14 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
hahahahah
bratmi na kerka mi sekogas mu e epeet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Аааа се заситува, како не. Ја знаеш ти онаа песничката: Тарзан и Тарзаница, играле брканица, Тарзаница се сопна, Тарзан и... и подаде рака
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Цело време бегаш и на крај ништо не добиваш... јас велам дека треба да се ужива во љубовта, навистина таа е игра но и од брканица човек се заситува...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Има една поговорка, вика: "Жените се како сенка. Што повеќе идеш кон нив, толку повеќе бегаат од тебе".
Се сложувам со Дин, повеќето се такви, но секоја чест за исклучоците
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
зошто би се заситила од нешто толку убаво ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Во најголемиот број случаи (да не кажам скоро сите) е така ... но си има и поштени ретки исклучоци .... кои си сакаат постојано внимание (па макар и прекумерно) ... и воопшто не им доаѓа преку глава ... баш напротив ... уште им е поубаво .... |
|
![]() |
|
SGC ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 8 |
Мда, май си права.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
E i jas ednas ne obrnuvav vnimanie pa drugiot go sfati kako nezainteresiranost...Treba da bide umereno znaci.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
SGC ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 8 |
То, щото именно чувствата ме водеха последните два пъти, за това и сега съм сам. Така че за напред смятам да не показвам никакви чувства нито пък ще си давам много зор за нея или за връзката ни. Ще я наебем и после ще я зарежа - така хем няма да съжалявам, че съм бил с нея и не съм я наебал, хем мен няма да ме боли после сърцето. Ако нея я боли сърцето - неин си проблем. Така че - ако искате да имате по-дълга връзка: никакво внимание към другия. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga si navistina zaljuben ne se opteretuvas so misli kolku i kako vnimanie da posvetis,ednostavno cuvstvata te vodat sto treba da napravis...ako nekoj premnogu se trudi okolku sekoj detal i posvetuva premnogu vnimanie,a seto toa izgleda izvestaceno,tuka mislam nesto ne e vo red
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Обаче има и един друг момент - колкото повече внимание обръщаш на жена, толкова по-скучен й ставаш и тя накрая те отебава. За т'ва, ако мъж иска дадена жена да го обича винаги, трябва да се държи все едно му е безразлична. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sekogas i pomagam, ja soslusuvam, za raka ja drzam i ja guskam vo radost i taga i ona : - Aman be coveku, aj trgni mi se vise, me udavi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |