|
Стара љубов |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јули.2009 во 20:20 |
иста приказна, различен крај...... додуша...... од повторување на истата приказна смешно стана на крајот...... патетично затоа..... збогум стара љубов
Изменето од BisernA - 08.Јули.2009 во 20:20 |
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stara ljubov.... Do skoro imah simpatija so go mi sa aresshe celi 4 godini... mislum oti go zabravih celosno (pokraj mnogute obidi) ali na momenti pak sa navrakum na spomeni.... ali kak so kaza nekoj pred toa mislum oti trebe da mu stavame kraj na minatoto i trebe da gledme napred.. a ne nazad!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrakanje na starata ljubov kako da baknuvas pokojna , gospode prosti mi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вракање на старата љубов е исто како читање на истата книга само што овој пат го знаеме крајот
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
malena_split
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Јули.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека враќање на стара љубов е бесмислено. Беше разлог зашто двајцата не се заедно и ако се враќаат во стара врска, сигурно пофторно нешто не ќе биде ок....
|
|
---->Hate is easy, love takes courage <----
|
|
milo
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAKA OVOJ PERIOD PROBUVAM DA GO IZBRISAM MINATOTO I SPOMENITE NA EDNA LICNOST(NA KOJA 100 PATI SUM SE VRATILA) . PA POStO MN BOLI DA BIDES NAVIKNATA SAMO NA EDNA NASMEVKA, NA EDEN DOPIR, NA EDEN MIRIS OD TOPLINATA NA NEGOVATA BLIZINA....I DA NEMOZES DA GLEDAS DRUG ZOSTO SVE TI LICI NA NESTO STO TI PRESLO VEKE VO NAVIKA.... I POSO SE TRUDAM KOLKU STO MOZAM DA POCNAM DA GLEDAM NA TOA STO SE SLUCUVA SEGA, ANE NA TOA STO BILO...EDEN MOJ SOVET KAKO POSLEDICA OD MOEVO ISKUSTVO... nIKOGAS NE GLEDAJTE NAZAD, I NE SE VRAKAJTE NA TOA STO SUDBINATA MU STAVILA KRAJ, BAREM NE PO 100 PATI.SEKOJ COVEK ZASLUSUVA 2 SANSA, NO AKO VIDITE DEKA NE JA ISKORISTIL NE SE TRUDITE OKOLU TOA.
a I LICNOSTA MNOGU TESKO SE MENUVA, TAKA DA NE SE TRUDITE DA SMENITE NECIJ KARAKTER, TUKA BARAJTE NEKOJA LICNOST SO KARAKTER STO VE ODUSEVUVA I VE PRAVI SREKNI.
Изменето од milo - 12.Декември.2006 во 10:33 |
|
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa e stara lubov !!!!!!!!!!!! zosto da gi krpime skinatite pantaloni podobro da kupime novi bidejki moze pak da se SKINAT
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa vikam gospod samo na umot da ne krepi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tochno Hektor,nema da se promeni nikogash toj sto te povredil...Mislev so ova sto ne prostuvam sum sebicha koja gleda samo za sebe, bash vo onie momenti koga mi se baralo proshka izleguvalo deka so ova samo doshol momentot na mojata"osveta" za negovite dela, a naprotiv ne sum mu prostila zatoa sto me spushtil do zemja podgazuvajki ja mojata ljubov, verba i se sto sum dala za taa vrska.Stara ljubov e procitana kniga koga se zatvara i se ostava da fati prav, bez da posakash nekogash da ja otvorish.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema prostuvanje maicke , ednas k*rva uvijek k*rva , nema menuvanje kaj lugeto , takvi se skroeni , edinstveno mislis deka mozis da gi menis zasto ponekogas si zaslepen od ljubovta
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stara ljubov si e stara se pamti
nova ljubov si e nova se pije |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene ne se pojavi drug, cat pat mi doaga u sonistata ama za solzi, nikoj ne e vreden
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas treba da misleme na segasnosta a ne na minatoto na starata ljubov
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
ledena
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 08.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se pojavi nov ali stariot nekako ne go zaboravam a osobeno sto e postojano vo moja blizina...ili jas pa sakam da e vo moja blizina
Znam deka mnogu ubavki i slatki momenti si pominav so nego i go sakam so celo srce ali vo sekoj slucaj mislam deka ne e bas dobro da se vratam na nego ... i noviot zasluzuva sansa da bide sakan,a i jas sakana ...sto nikogas i ne se znae Изменето од ledena - 10.Декември.2006 во 09:46 |
|
ledena
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |