|
Фрлањето на КРСТОТ... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Јануари.2022 во 10:01 |
Amin ,,, za mnogu godini praznikot ,,, Bog vo site srca,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bog se javi,za mnogu godini!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог се јави!
Изменето од Valerija - 19.Јануари.2021 во 20:23 |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,, Bog se javi,,,za mnogu godini praznikot,,,
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог се јави!
Изменето од Valerija - 19.Јануари.2021 во 20:23 |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,BOG SE JAVI ,,,,VAJISTINA SE JAVI,,,,,
,,,ZA MNOGU GODINI,,, ,,,chestit imenden na site shto go chevstvuvaat praznikot i neka im se vechni iminjata,,,,
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог се јави! За многу години! |
|
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj spomna alfa.. no, "jas" sum i "alfa" i "omega" istovremeno i "iznad" taka mi shepna krstot! Изменето од outlook123 - 25.Јануари.2015 во 01:53 |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нам не ни требаат некакви измислени скечеви од К-15… К-15 го наоѓаме на живо и автентично тука, меѓу нас. Уживајте! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам зошто се чудиш.. Ова е само уште еден доказ дека има многу примитивни "племиња" во земјава. Како симнати од планина, пуштени од синџири.. Некогаш жалам што сум македонка кога ќе видам вакви специјалки. Требаше да ги остави во вода уште барем пола час и на крај да си замине без да го фрли крстот! Какво непочитување, збеснувам кога ќе видам вакви работи
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако има соборено рекорд во фаќање на крстот, тогаш може и за претседател да го ставиме инаку... очигледно не е канонски жена да учествува во овој настан, ама канонски е да се тепаат ко стоки сите по крстот, како што се тепаат ко стоки на секое друго неадекватно место... не знам дали беше минатата година, ама се сеќавам дека баш на една девојка и го грабнаа од раце крстот |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жално е кога гледам оние кои ги имаат
сите информации и борбата само со постарите за да излеземе од паганството,истото го дигаат на повисоко ниво. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог да чува! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de, nema da skokam!
ama ne Isus, tuku onie koi skokaat.. a i onie koi go frlaat.. bi gi prashala: - shto simbolizira krstot?! kuj znae shto kje dobijam za odgovor?! Изменето од outlook123 - 17.Јануари.2015 во 09:27 |
|
едно е - не се две
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |