![]() |
|
Да ни поживее комшијата ! |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Февруари.2009 во 23:45 |
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а овој денешниот ....
хортикултурно ме инспирираше ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
еее, ме потсети на мојот комшија пред Х години
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
мојот комшија вака се шета во лето низ двор
![]() си ја имаме шалата, па еднаш му викам, - комшија бре, прибери се... а тој мене, -зошто комшивке? мои си се и стомакот и дворот ( додуша во право е ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Site se ispotepavme da i pomogneme okolu ovostarnikot, nekoi i na rabota ne otidoa
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I se skina kesata i ispadna ova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam i vakva komsika
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
saka nekoj vakva komsika?
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Znae da odgleda morkov po poseben i taen recept
![]() |
|
![]() |
|
Deka ima ubavi cvekinja u bavca
|
|
![]() |
|
Помислив како би и стоеле наочари
![]() |
|
![]() |
|
Сега навистина беше ваков, немаше потреба да помислувам
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |