|
Религија и хомосексуалност |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | ||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јануари.2008 во 01:27 |
|
Ah, eve sega "Sudijata" se najde merodaven i da sudi koja religija bila dobra a koja losa.... Znaes, imas talent, od tebe bi izlegol mnogu dobar komedijant |
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се извинувам. имало и такви забегани религии што одобрувале хомосексуалност. |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу логики тебе не ти се јасни... Изменето од Eleni - 28.Декември.2007 во 01:53 |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Господ да, вистина е, ги создал хомосексуалците. Ама како хетеро!"...pod itno nekoj da mi ja objasni logikava vo recenicava...za ova starite Rimjani imale super fraza...mili adzija ti si edna golema "tabula rasa" |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
adzo a da te pitam zasto si pa tolku negativen po ova prasanje zasto moras da gi tretiras kako "izrodi" od neso so demek - gospd stvori sovrsenstvo a tie dokazuvat deka ne e toa?????? si cul za poim LATENTEN HOMO????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господ да, вистина е, ги создал хомосексуалците. Ама како хетеро! А нивните изродени и декадентни околности им ја разорија душата одвнатре...
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da se vidi dali Bog, gi sozdal homoseksualcite, takvi kakvi sto se, od ragjanje, ili pak tie sami na svoja raka, "skrsnale od patot", kako sto nekoi miluvaat toa da go kazat, na forumov |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ima gen vrskaaaaaaaaa so religija???????????
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Без разлика, неможиш да го побиеш фактот дека правиш логичка заблуда. |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Генот во крајна линија ништо не значи. Постои и ген за шесто прсте, ама сите знаеме дека тоа е изрод, мутант. Слично, АКО АКО АКО АКО некогаш биде пронајден геј мутиран ген.
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам реков порано дека сеуште не е утврдено што влијае на сексуалната ориентација, дали е тоа генетика, дали се хормони или жлезди или пак воспитување (nature vs. nurture). Немора да потенцираш толку, аџија, јасно вика таму дека постои некоја поврзаност но дека немора да значи дека тоа е причина. Всушност тоа важи за се живо. Correlation does not necessarily imply causation. Или ако некои работи се случуваат истовремено немора да значи дека едната работа ја причинува/поттикнува другата. НО немора да значи дека НЕ е причина за другата. Ако нешто не е докажано точно дека е така немора да значи дека е така, ама немора да значи и дека не е така. A тоа е тоа што ти го правиш аџија, тоа се вика Argument of ignorance - logical fallacy it is claimed that a premise is true only because it has not been proven false (or vice versa). Или, Аргумент на игнорирање е логичка заблуда каде се тврди дека една претпоставка е точна само затоа што нема доволно докази да се потврди дека е грешна (или обратно). |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da da..toa od tebe go nauciv..Ti obicno go citas obicno ona sto sakas da go cues i sto tebe ti odi vo polza...celo vreme tvoiye komentari se sveduvaat na edna obicna maalska demagogija...sakas da bides kao politicki korekten..ali ne ti odi bas od raka...jedino sensei komentira ok...a ti samo
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
диоген
твоите постови ми личат како деца кога си ги затнувавме ушите и она „лалаллала, не те слушам... год ис геј...бла бла бла“... Гебелсовата тактика не ти пали овде, само да знаеш... |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..who says that God is str8.....GOD IS GAY..and GAY IS OK
|
||
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |