|
Мажи, дали би се осмелиле... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Февруари.2008 во 18:00 |
||
И што сега одма ке се затрчаат сите да го бараат за да ги земе за жени ..ее типичен балкански парадоксален проблем тоа што кај нас врие од убави девојки а мажи статистички има малку дефицитарни се не значи и дека во америка врие од убавици јас мислам дека девојката не видела прилика у него, ок и предложил пред цел стадион па што тоа не значи дека треба да прифати
|
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шта да очекујемо из америке , најизвозни гранки им се дебилизмот и оружјето . ништо друго
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hmmmmmmm.....interesno.....e ovija klipcinjata me stavija vo misla...
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Затоа што ако малце подразмислиш девојката ќе биде таа што се посрамоти. И тоа што дури и спикерите на НБА ја презираааа. Зашто сепак таа највеќе се посрамоти on NATIONAL TELEVISION...А типчето се потрудил и дал колку што може за да испадне најубаво, девојката го отфрли.... А тој ќе си најде друга (јас барем така мислам)..... Милион девојки видоа дека е сега free..... Е сеа Американци се.... не би биле тоа што се ако не се леви во некои работи. |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е ај.....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај да видам па ќе речам............ Договоренооооо ?!?!?!? |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zosto li klip mi asocira na ...
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
иначе интересен клип
|
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So merak ovoa zenive kuki da zatvaraat, a pa ovoa mamlazive mislat deka sreka vnele u kuka
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па ај види прво па речи... иначе во право си целосно
|
|||
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види сеа..........јас не мерам преку убавина, иако е тоа нешто што го остава она најпрвото, она преку кое сакаш да оствариш контакт, но не сум имал проблем да сум со некоја што е не толку убава. Не мора да е убавица, или бомба или што ти ја знам што.... Ако има нешто убаво надвор, а внатре уште поубаво, е тогаш е веќе нешто со кое што би немал проблем.
|
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
викаш?
|
|||
|
|||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
blueprayer..... зашто да не ми се свиѓаш....... Сакам само опен минд персонс да имам у околина...... Не ми е страшно битен изгледот.....
|
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мила ама дали ке му се свиѓам јас на нему?
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |