|
Арапските освојувања и исламот |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:26 |
|
Aha
Kontam!!!! nema problem, da zalicat temive na nesto... Vaka se vrtime vo krug! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sakam da brisham nikogo ako ne moram, pa chesto pati se obiduvam da vi gi editiram tekstovite, da ostane barem onoa sto e relevantno za temata, Zatoa ponekogash ke ve snema, pa povtorno ke se vidite.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej zs, si me ibrisla i pak si me vratil!
Pisman se stori! Ej imas dozvola od mene, da gi birses site postovi sto ne se soodvetni na temava, pa iako se moi. Jas samo se se obiduvam da se odbranam, i zaboravam veke na koja tema pisuvam, skoro site se isti! Kade ke stapne amerikanska raka, se isto se pisuva! Slobodno rascisti malce |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vratete se na topic i ne si davajte nepotrebni komplimenti.
Temata e Arapskite osvojuvanja i islamot, a ne Aisha, efendija, Templarius i t.n. Ako sakate da si razmenite "ljubovni poraki" napravete go toa preku LP. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova vredi da se zapomni. Mi se dopagja... korespondira so onoa sto postojano go velam, deka nikoj ne e posuperioren od nikogo poradi svojata rasa, nacionalnost ili religijsko ubeduvanje. |
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Inaku nie kako muslimani gu osuduvame site napadi nad nevini civili! Bez ogled kade se slucuva toa! ZNACI GI OSUDUVAME SITE NAPADI VRZ NEVINI CIVILI!!!1 ti si edinstvena koja go kaza ovaa i za toa go cenam tvoeto mislenje i smao uste edno prasanje ako jas se soglasam a moram da se soglasam so faktot deka vo vojnava ima dosta nevini civili ubieni od strana na hristijanite - kazi mi neli e isto taka da ima golem broj nevini civili ubieni od strana na muslimanite??? Jas kako sto gledas ne ubeduvam jas samo baram da zboruvame otvoreno ne moze da gi opravduvame prljavite raboti na nasite strani a da gi osuduvame na drugite znaci jas samo sakam konstruktivna diskusija.... Изменето од Messenger - 19.Февруари.2008 во 23:09 |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej smiri se, ok...
Na kogo na forumov mu e gajle za toa vcera.... Muslimanot ne smee da bide NACIONALIST! Ej pa i ti raduvaj se, KOSOVO STANA USTE EDNA SOJUZNA AMERIKANSKA DRZAVA!!!! Kako moze da si amerikanski piun, a da ne te raduva ona vcera sto se sluci... Mene ne me raduva, seedno, dali e pravoslavno Kosovo ili sega e KATOLICKO.... Samo da ne mi pravat problemi na granica, da mozam raat da di odam vo mojot roden kraj Inaku nie kako muslimani gu osuduvame site napadi nad nevini civili! Bez ogled kade se slucuva toa! ZNACI GI OSUDUVAME SITE NAPADI VRZ NEVINI CIVILI!!!1 Изменето од Messenger - 19.Февруари.2008 во 23:09 |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali kazhanovo e spored islamskoto uchenje? |
||
|
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dozvoleno e da se osvojuva, so cel narodot da se oslobodi od terorot, nasilstvoto, kako i poradi toa da mu se ovozmozi sloboda vo veruvanjeto, znaejki deka porano, vo odredeni opsestva, toa bilo zabraneto, od strana na diktatorot koj ja imal vlasta.
|
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
rome1
Група Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj da se vratime na osnovnata tema...
Dali osvojuvanjeto mozhe da bide opravdano spored k*ranot? |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na ovaa konstatacija bi trebal da kazam deka site muslimani se isti ???? Site muslimani se teroristi??? Ne toa ne mozam da go kazam zasto bi lazel. A ti razmisli uste ednas... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Templarite ubivale samo na boiste a toa sto ti imas nekoja druga istorija toa e tvoj problem. Dali ja dovrsuvam misijata vo bagdad - iskreno ce ti kazam nema sto da se dovrsuva - golemi maki macime da gi razdelime sh*tite i sunite zasto kako trgnalo samite ce se ispokolat. A greota e za decata ne za vozrasnite sto i niv gi ucat kako da mrazat i da ubivaat. Da sum bil vo Abu Garib toa e zatvor vo koj se cuvaat teroristite i tamu osim teroristi koi ubivale se duri i deca nema nisto drugo i da ti kazam dosta dobro se cuvani a uslovite za zivot im se dobri,a ti dali si imala voopsto pretstava da vlezes vo celija na teroristite smestena vo dzamija vo koja bile izmacuvani i ubivani nemuslimani,ne sigurno nesi, sakam da veruvam deka ne si, e tamu a i na uste nekolku lokacii sum go sretnal pekolot na zemjata i znaes sto e najzalno imaa golemo kolicestvo na oprema za snimanje... |
||
Give me your secrets
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dzabe, site krstonosci isti se!!!
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |