|
ПОДАДЕНА РАКА!! |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јануари.2008 во 22:17 |
|
Во ред , зачувај си го тоа за себе и се ке биде ок. |
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A jas mislev deka zapovedite vi se za sekoj den! |
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДЕНЕС СЕ ПРОШТЕВА, ДЕНОТ Е ТАКОВ.
ЉУБИ ГО БЛИЖНИОТ СВОЈ. НА ДРУГИОТ НЕ МУ НАНЕСУВАЈ ЗЛО. Изменето од orlov - 07.Јануари.2008 во 11:02 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne veruvas vo Allah, znaci da ne veruvas vo Boga! |
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozam da se iznacudam na plitkosta na zborovive tvoi!!??
Znaj, jas ne zboruvam od moj pamet, ami od islamskite dela koi gi citami crpam znaenje.
Sto se odnesuva do negiranjeto na vistinitosta na sekoja religija ili vera osven islamot, znaj deka mojot odgovor sekogas bil i sekogas kje bide - DA!!!
Islamot e edinstvenata priznata i vistinita vera kaj Boga Koj e eden i pokraj Koj drugi vistiniti bozestva dostojni za obozuvanje nema!
Ova e nesto sto sekoj musliman go znae. Ova e tolkuvanjeto na sehadetot, na zborovite so koi se stanuva musliman.
Bilo toa provokacija ili ne, ic ne mi e gajle, ti i onaka nisto ne sfakjas.
A tolerancija kon lugjeto so druga vera, nacija i sl. sekako deka ima i postoi...
|
||
|
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina e ubavo koga se ima razbiranje megu sebe.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK.Na bilo koja tema postavi prasanje,ce diskutirame bez nikakov problem.
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моментално немам па би можеле да дискутираме на било која тема ама не на ПОДАДЕНА РАКА бидејки веке немам што да кажам за неа.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok.sosema namesto,navistina redno e da diskutirame na toj nacin.Ovde Filipe apsolutno se soglasuvam so tebe! Mozes da go postavis prvoto prasanje? |
||
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неговиот пост си е во ред меѓутоа аргументите се од вести и тоа двајца мртви и две жени во критична состојба во 101 на семафор пресретнати изречетани....... крвна одмазда бидејки пред 1 год убиениот во одбрана го убил ит.н. и куп други случаеви со ова бегаме од темава.
Еве ке подадам рака ако продолжите со вакви постови каде на било која тема ке можам да ве пражам и да ме прашате и да разговараме како луѓе ако сакате. |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imas li argument za ova sto go kazuvas,bas bi sakal da slusnam! I dobro bi bilo uste ednas da go preprocitas postot na brat Buhari,mislam deka od prva raka go prokomentira. |
||
|
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зашто во 90% од случаите се извршени одмазди кои и не завршуваат туку после па другиве се одмаздуваат и т.н.
Изменето од MAKEDON-FILIP II - 06.Јануари.2008 во 20:26 |
||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини незнам како испаднало така. Наменето е за Даија |
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vrz osnova na shto, go donesuvash ovoj zaklucok deka nie se drzime samo na prviot del???
Vaka mislam najiskreno ke ti odgovoram: odmazdata e edna rabota koja ne bi mu ja posakal na nikoj covek na svetov, no fakt e deka mozno e da dojdeme do situacija kade na pr. Eve ke kazeme deka po cista slucajnost nekoj huligan ja siluva sestrati, majkati....,i na kraj ja ubiva, i....? Kaku bi postapil/la ti??? No zemi vo predvid deka i sudot e k*rumpiran I mislam deka kaj nas vo Mak. e vsadena taa misla, no kolku se praktikuva .... kaj mene vo moeto mesto imashe 3 slucaevi kade deca edno od 4, i edno od 5 godishna vozras bea pregazeni so auto, i roditelite im oprostija, Tretiot slucaj tatkoto na eden drugar mu go ubija nesakaeki, ili namerno ne e utvrdeno, No sekako deka policiata go zatvori toj covek, no sinot na ubieniot go oslobodi, i rece deka zatvoranjeto na ubiecit na tatkomi, nema da go vrati tatkomi nazat, so shto jas licno nebi se slozil, sekoj ubiec treba da ja odsluzi kaznata za negovoto storeno delo. Poveli tvoe mislenje? |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |