|
Гарантно писмо |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Септември.2008 во 09:03 |
se potepaa,...tuka da dojdat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако му треба на некого гарантно писмо за во Македонија, јавете ми се
|
|
Имала мајка две деца, едното го сакала многу, а другото го испратила да учи на електро...
|
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za dobar prijatel da, no za nekoj koj ne go poznavam nikako sepak toa e rizicen poteg
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја гарантирам дека ке настрада
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
konstant
Нов член Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako saka nekoj za makedonija nema problem
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да не сака некој гарантно писмо за во Мк
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ednas dobiv garantno pismo od luge koi ne gi poznavam.......
nikogas i so nisto ne ke mozam dovolno da im se zablagodaram ....
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е само гипсот. Еден неосигуран удри со кола одпозади, банален судар, 15 км на час, само гребнат браник. Тој удрениот се жалеше дека го боли вратот, демек не можел да се пули наназад (да не ти се верува), тој тужеше, и судот го репна батката да му плаќа месечна компензација за намалена работоспособност. Наздравје, сега иди па гарантирај на лепе очи за некој што не го познаваш навистина добро.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,..mozebi e princesata spremna da mi go plati gipsot ,..na nogata,...od kaj da znaesh?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам дека разбираш што значи гарантно писмо. Тоа не е само збор (лага), како што тебе ти изгледа. Гарантираш и материјално и за однесувањето и за здравјето на некојси. Значи копукот не ја регистрирал колата (или рентал без осигуривање), направил беља, погоди по кого ќе удри судот. Скршил рака, не е осигуран, погоди каде ќе ја пратат фактурата.
Со вакви изјави, Мона Лизо, го губиш целиот кредибилитет. Ти си спремна да лажеш пред властите на една држава, да се изложиш на финансиски ризик, а и самата не знаеш зошто. Се надевам дека никој никогаш ништо нема да ти довери.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si go kazav moeto, i sepak ostanuvam na toa! NE! ne mozam da garantiram, a ne sakam i da reskiram
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prashanjeto vsushnost e "dali mozhesh da garantirash za odnesuvanjeto na nekoj sto ne go poznavash"
Dali mozhete da garantirate za nekoj koj nitu ste znaele deka postoi? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako treba da pratam garatntno pismo za prijatel na nekoj dobar moj prijatel,togas zasto da ne!ama ako e nekoj totalno unknown nema sansi!!!
Изменето од nikita - 10.Април.2008 во 11:45 |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |