|
Што се случува со СДСМ??? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јануари.2007 во 01:34 |
Деновиве во СДСМ се повеќе доаѓаат до израс разликите. Дали оваа партија ќе успее да се консолидира и стабилизира или ќе пропадне и ќе биде првата голема партија која ќе ја снајде оваа судбина.
Мое мислење дека доколку сака да ја спаси СДСМ партијата мора да почне да гради каква таква идеологија. Не ми е јасно како беше можно сиве овие години СДСМ да постои без никакови идеал а камоли морал. Докоплку ова не се промени ташко на оваа партија. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ich ne mi e gajle so se slucuva kaj niv
prokletinji 16 godini, ne legnaa na zemja Изменето од bojan81 - 24.Јануари.2007 во 01:41 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно многу стета направија на Македонија со нивното владеење. Но сепак е во интерес на македонија да имаме стабилна и Квалитетна опозиција.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kogo da imame?
pa tie se nepogoda sto ne snasla kje dadov se da mozat da se sotrat Изменето од anakin - 24.Јануари.2007 во 01:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Што се случува во СДСМ?
Nivnata ideologija e zasniva na pljacka. JA postavija drzavata na necesni osnovi, muslea, ke pokrademe i nikoj nema da se useti. Treba da odat na buniste zaedno so DPMNE!
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga macorot go nema, gluvcite oro vijat....SDSM po zaminuvanjeto na Branko ne dobi dobar lider
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порака до СДСМ од мене...
ОЧИ ВАДИ ЌОР ОДИ!
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црвенковски негира дека зел пари од МЗТ ФОП Кабинетот на претседателот Бранко Црвенковски вчера енергично ги отфрли обвинувањата дека во текот на неговата кампања во 2004 година биле добиени пари од фирмата МЗТ ФОП. Изменето од novace - 15.Септември.2007 во 19:17 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај бе оставете ги луѓето да слават па "НА 15 СЕПТЕМВРИ...."
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум да ги оставиме ,,луѓето,, ама како да ги оставиме?? Процедурално не заслужуваат. Многу зла направија. Па, и оној мајор КОС-овски многу им оди (согласно договорот) по ќеф. Нека им е на чест 15. Септември. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kaj be na Crvenkovski pari be, pa ne li gledate deka covekot zivee vo stan od 65m2 i ima polo od 1994 godina? Covekot e skromen, poskromen amin! Samo aferi mu pustaat dusmanite.
Zarem ne ni e podobro od 15 septemvri otkako ja zemavme SUDBINATA vo svoi race? Neblagodarnici! |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е бе!!!
Стварно неблагодарни се...а сакавме да вработиме нови 540.000 нововработени..ама други не ни „дадоа„..
Оти еве и фирмата на жената-му..не ги земала парите дадени на оној кој правеше деловна згарда на крајот на Партизанска..до поштата.
|
|
|
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od 15 septemvri sade ruzi pocnaa da cvetaat niz Makedonija, a pokraj sekoj kontejner redica gladni koi dezuraat nekoj nesto da frli vo niv. I na kucinjata skitnici rebrata pocnaa da im se brojat. A kutriot B.C da go istreses so glavata nadolu od dzebovite mu ni zolta banka nema da ispadne. Ostajte go covekot drzavnik zarem ne gledate deka od Makedonija napravi OAZA 2 uste poubava od OAZA 1 na dedo Kirce.
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У оазите нели... (ќе) си имет саде урми и банани..???
Пари ...јок..нели!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |