|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика | страница 123 23> |
Автор | ||
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Мај.2007 во 20:56 |
|
I STO DA SE PRAVI TUKA POMOGNETE IMA NEKOJ NESTO DA KAZE
|
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tugjoto sekogas ke si bide tugjo, zatoa najdi si nesto sto ke bide tvoe.
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имаш 2 избора
а) Да бидеш наивна и добричка и да едноставно заборавиш на него б) Да бидеш покварена и ороспиетина па да го натераш да се разведе и да се гледа со тебе, а после некое време ко ке ти здосади да го напуштиш ... и уште една можност в) Да не ме слушаш ништо шо ти реков и едноставно да го игнорираш овој пост |
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal da |
||
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ako i toj te saka poslusaj si go srceto,i nikogo drug,ok?
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
naslovov dosta provokativen...ama ima odgovor....
nekogas e docana za nekoj raboti... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj
sam si znae pa cudno e sto pobara sovet oti tuka kje bidit kako vo milioner poslusaj na publikata i na kraj so? odgovorot go znae samo trendo a toj ne e tuka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj si go srceto i nisto drugo,a do kaj ke stignes ke znaes sama na vreme
nisto strasno barem ke znaes trebalo ili ne |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако е женет, батали..ако се разведе од жената ОК е , под услов ионака лошо да им идело, врска со женет не е најпаметна работа, може да ти дсонесе компликации буквално да ти се одмили и врска и се.
али како викаат туѓото е послатко, па те сваќам донекаде... иако ако има дечиња без везе е да им го крадеш таткото |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti sakaj si go i ponatamu...ama od shto podaleku i gledaj da go odsakash.Ima tolku momchinja svobodni okolu tebe samo treba da poglednesh naokolu
|
||
|
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga nisto ne go sprecilo da ja izneveri ZENATA,togas sto mislis deka bi go sprecilo da te izneveri i tebe?
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znaci da i nejze ke ja izneveri,no podaleku od vakva vrska, od koja site strani ke izlezat povredeni. |
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele,te molam...stom nisto ne go sprecilo da ja izneveri zenata na koja i se zakolnal na vecna ljubov,togas sto bi go sprecilo da ja izneveri nea?Ne treba da si najpameten na svetot za da znaes kako da izmanipuliras srce koe saka samo da saka i da bide sakano,toa e golem grev-da iskoristis necii slabosti za da si izlecis kompleks na niska vrednost.Da,taka mislam deka tipot asmo si izlecil kompleks deka seuste e privlecen i pokraj toa sto e zenet,a uste da e podugacko u brak...Ne pravam muabet.Da bideme realni,ovde moze da iskoci povredena samo tipkata sto"go saka" Kaj mene nema opravduvanje za takvi raboti
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
Внеси реплика | страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |