|
Риболов |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Март.2006 во 14:15 |
e dali pecanjeto na ripcinja e hobi i kako go dozivuvate momentot koga ke si fatite KRAPCE ILI PASTRMCE
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brej nikoj li ne peca pastrmcinja koga e na ezeto ili na more, eh sto luge ste bree
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicno za odmaranje na nervite,taka veli tatko mi
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga e sloboden tatko mi vo vikendite odi na ribolov vo eden ribnik, pa znam i jas so nego.Iskreno mene me opusta seto ova a i zadovolstvoto e golemo koja ke se fati nesto na mamecot:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам да ловам рипчиња.. Кога се собираме друштво знаеме да половиме прекрасно чувство..Иначе Чале мој на секој две недели си лови а нате ги ручка
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј замислете ја сценава , кајче ( има ) ,на кајчето пишува ФОРУМЏИИ , а во натре неколку фаци со капчија ,шешири , сите на разни страни ги фрлиле трските ( има неколку ) и као пецаат . Шо велите а ? На кого му се бендисуе сценава нека дигне два прста |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас јас јас ...2 прстиња... креваммм
замислив ми се бендиса.. леле ке биде смеа кога ќе загриза рибата |
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има да се слушне и до кај ана и до кај марија ако претходно и кајчето не се преврти пу пу
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не не не јас без милата ана марама не се качувам на кајче..
Е тек тогаш да се преврти па да се помокаме од смеење. |
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не дај боже , леле ја замислувам и неа со трска , ке биде пецанје со наслов ......кој најмалку извади најдобар е , се пецарош до пецарош ,тргнувајки од мене
Изменето од Delfin |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма тврдам дека најлудо ќе поминеме ке го кренеме Охрид и Струга во вис |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pecanje, uv toa pecanje ke mi donesese mnogu problemi minatoto leto. eve vaka se desi: imam jas nurkacka oprema i nurkam ov ohridsko esero pokraj bregot oti mi e strav da vlezam vo dlaboki vodi i slucajno mavtajki so rakata nesakajki bese zapnav vo edna ribica i i gi trgnav kupakite, ama nebese namerno zimi snegot lanski. i koga ke ja izvadam glavata nad voda sto ke vidam idi prema mene eden 2mertas i mi veli da si sedam pomiren, ih toa pomina a momickata, uf kako me smekase posle toa, i sega maka mi e sto ne ja zapoznav podobro. ali pomina toa i sega mnogu mi e maka sto samo taka zavrsi
|
|
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да го смениш ти мамецот кога идеш на пецање |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |