![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 163> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Јануари.2006 во 23:18 |
шо читате моментално????? ...јас го читам НОВИОТ ЗАВЕТ....за лектира ми требит и шуќур со себаб да се едуцирам малку на таја област... Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:45 |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
la_luna ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Времето на лалињата од Дебора Могах.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
momentalno niedna....stotuku ja zavrsiv Patot na ljubovta - Antoni de Melo i utre kje ja pocnam - Najgolemiot trgovec na svetot - Og Mandino.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
моментално го читам учебникон историја....почвиме нашкола the helll
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
ne gubete zivce zbog male stvari....od richard karlson!
![]() |
|
![]() |
|
Kevin Mitnik ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
беснило-борислав пекиц
|
|
![]() |
|
Supernatural ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Aristoteles, Plotin, Knigata na 5te religii, i se razbira edno ljubovno romance so naslov : zosto mori malo mare ne te davat tatkoti :-)))) |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Сеа ке ја почнам разговор со Спиноза (мислам)
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Svetot na Sofija ..
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Najgolemiot trgovec na svetot-Og Mandino...
|
|
![]() |
|
ја почнав грозомора...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
poison_f^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
|
|
poison/nezaboravi da smo se sreli na najlepsoj stazi zivota koja se zove mladost
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
He is just not that into you.Knigata ima dvaca avtori,sovetnici vo serijata Sex and The City.JA preporacuvam na site devojki,mnogu maki ke si skratite
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
досега читав биологија...учебник...и за џабе...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |