|
Алфа ТВ Скопје |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јули.2010 во 00:32 |
temata e za alfa tv skopje mislam dobra tv e i poleka poleka se doblizva do vrvot ima dobri emisiii filmovi samo da ne se preoentira partiski oti nisto nema da napravi kako sto gledam e od sdsm ama nema veza site tv se od partii ali e dobra sega za sega
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo vo nasata zemja e vaka site gazdi na nacionalnite televizii se sopstvenici na benziski marketi taka natamu zatoa respekt treba da ima onaa tv koja zavisi samo od reklamite ama kaj nas nema takva.
Изменето од stigma04 - 24.Јули.2010 во 00:38 |
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temata ja otvoriv vo znak na blagodarnost na ovaa tv koja pomozi da spasam eden zivot so eden zbor se nafatija da mi pomozat i mu sum blagodaren respekt alfa tv nemam zborovi veke tie se dokazaja kolku i da pisam se vide fala
|
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto da ne zaboravam respekt do telma i nasa tv koi i tie mi pomozija
|
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра е алфа бе .
и наша тв е добра само не ја сфаќам телма , нешо како да иде надоле годиниве , никако немаат ни инспирација ни финансии... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заслужува респект Алфа Тв,доколку ти помогнала да спасиш нечиј живот,ама мислам дека на било која ТВ да си се обрател ,исто ќе постапеле. Инаку да ,не е лоша Алфа,знам понекогаш да се задржам на овој канал. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alfa televizija kako mlada i ponova televizija, vek'e navleguva vo mojot dom, narocno vin vin, vestite i po nekoj film.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секоја чест за преведувачите во алфа
толку многу може да се научи од нив, филмовите и емисиите не се само преведувани туку и адаптирани на нашиот јазик,... што е посебна реткост кај нас... браво |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добри се, добри.
Океј им се вестите, госпожите презентерици не се со кич шминка и секад се пријатни, не делува како да се караат со гледачите. И океј филмови даваат. И ми се свиѓа што не заглавуваат со оние сини тонови. Знакчето им е со `жто, вестите (тоа доле што се појавува де, незнам како се вика -.-) е црвено, и не како оние А1, канал 5 или штотијазнам вести со празно студио. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golemi katastrofi e serija koja se emituva na alfa vo nedela emisija koja vredi da se gleda i spaga edna od najskapite serii respekt alfa tv
|
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓаат пред се вестите, ненападни и квалитетни, ВИН ВИН со Оливера и филмчиња има нешто да се најде...Добри се и се подобри стануваат.А да и серијата Големи катастрофи...Инаку серии ...оние шпански и сл. не ги гледам воопшто.... |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во секој случај пријатна и ненападна телевизија, за разлика од другиве, можеби сега нема којзнае каква програма, но очекувам да се развива се повеќе
кај мене најголема гледаност има поради Ф1 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ova se slozvam so tebe a i da dodadam telma e dobra tv isto i nasa tv koja e edinstvena od site sega ja dobiv informacijata deka televizijata zivee samo od reklami nisto drugo e toa e za respekt zatoa gi pocituvam ovie tri televizii |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја љубам таа водителката , скрос ме излуџује со тоа џиш муцињата , уба е бе телевизијата , малку е пристрасна за ес де ес арно ама преку к*р ми се па овие овие шо нон стоп ги фалат вмро , уба телевизија нема шо тука појќе да коментирам
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |