|
Анимал принт |
Внеси реплика | страница 123 50> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јануари.2010 во 14:56 |
Дали сакате и дали носите облека, чевли, чанти и други модни додатоци со анимал принт ( животински дезен )?
Што помислувате кога ќе видите некој/а да носи ваков принт? Си велите: “Баш е интересно“ или “ Уф, изгледа како тигрица, зебра и сл.“ ( Јас спаѓам во вториве, баш и не ми се допаѓа облека со ваков дезен. Не сакам да копирам природен изглед на животно ) Во анимал принт влегува: зебра принт, леопард принт, чита принт и жирафа принт. На оваа тема може да постирате слики со анимал принт и да давате коментари. Зебра принт: Леопард принт Чита принт: Жирафа принт: |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги сакам чевлите и ташните во „анимал принт“ како додаток на црна или кафена гардероба, да разбијам монотонија но кога се работи за „принтот“како дезен на парче гардероба, не би го носела,пренападно делува за мој вкус |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам
имам чевли со тигар принт на висока штикла, змиски принт ташни, марами, дури и еден зебра фустан, летен.
Ваквите егзотични принтови не се застапени во мојата секојдневна гардероба но ете имам понекое парче на кое не сум можела да му одлеам и си фаќа прашина во шкаф
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се сложам со литиум за оваа тема, мене ми е некако нападен таквиот стил, како детали некои, во ред, ама сепак во целост...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се користат само како детали,можат да бидат доста ефектни.Не сум за целосен jungle look.Roberto Cavalli ги користи многу во своите колекции
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам балетанки со зебра принт...
И едно дуксерче со тигрести шари Иначе, нејќам фустани и такви работи со вакви шари... Ми делуваат кичесто |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анимал принт, или јас си го викам тајгер или лајон... грр
никогаш не сум купила нешто овакво... можеби некогаш ретко, ама мноогу ретко ќе загледам некое такво ташниче... ама кај ќе го носам, не ни имам таков стил на алишта една моја другарка еднаш носеше зебрести хеланки.... не ми беа убави... не |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква туника свилена црна сум си зела напред со правоаголен зебра принт. Ептен е шик
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница 123 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |