|
Солзи за изгубената личност |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Октомври.2009 во 21:35 |
||
ПРОСТОР КАДЕ ЌЕ ЈА ИСТАКНЕТЕ БОЛКАТА КОН ИЗГУБЕНАТА САКАНА ЛИЧНОСТ.....
На било каков начин..... со поезија ..... со слика.... со песна... со коментар..... нека излезе болката претворејќи се во последен поздрав..... Би сакала да има што помалку овде постови..... но животот е таков каде има љубов и среќа таму има и тага и солзи...... Ме погоди прераното напуштање на нашата секогаш прекрасна Babyblue..... уште ми е пред очи нејзиното пишување....,,Децаааааааааааааааа,,..... Почивај во мир драга Babyblue ....... SPACE - BABY'S PARADISESPACE - BLUE TEARSVangelis - Memories Of BlueИзменето од bijonse1 - 19.Октомври.2009 во 21:37 |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сакам да се потсеќам на тие изгубени личности
Деновиве ми се прекрасни И нема веќе да мислам на такви работи Затоа бегам од темава |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се исчеличив... немам солза пуштено подолго време
|
|||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за папагалчето мое
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za nego ...
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
исто и јас... |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Солзи ќе лијам за мртвата рипка
|
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фолки смешна но несолена шега |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најубавиот карас ми изрипа од аквариумот...
|
|||
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A da si otvorevte tema vo podforumot za zivotni pa tamu na raat da si gi oplakuvate izgubenite ripki,papagali,macki ,kucki i ostanati zivotinki???
Sepak temava e otvorena za licnost , covek koj ni znacel mnogu ,a vekje ne e del od nasite zivoti .
Spomnuvanje zivotni ovde,vo ovaa tema??? Kje go upotre*am najblagiot izraz na koj se setiv vo momentov- krajno nevkusno!
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
isto kako i karasot, pa v tavce () |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Извини Биба
Нема да се повтори Во ред...Признавам дека многу ми недостига баба ми... Нејзините гушкања и дооолги разговори... Овој период почина и сега ме ваќа тага...Само што ќе помислам на неа |
|||
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |