|
Би заминале ли од МК по укинување на визи |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Август.2009 во 14:11 |
Dali bi zaminale vo nekoja evropska drzava po ukinuvanjeto na vizite 01.01.2010?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a?...se mislam i...na "divo" ...da mu ja kidnam...i da ve ostavam da uzivate vo ..."rajov"...zemaljski......toa ke mu dojde...kako nekoj zatvorenik...da kidne od ..zatvor...mesec dva...pred da go oslobodat,....zakonski...
Изменето од brza - 20.Август.2009 во 16:19 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и сега не се лутам
ако се прашувам јас |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај ќе одам за 2-3 месеца?
Тој што има пари за шетање оди и сега, туристички. Но што дека ќе се укинат визите кога престојот не смее да е подолг од 3 месеци? Ако се мисли на работа, не се исплати негде на диво да се работи за 2 месеца и да се ризикува. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emii, deka bi ujdel? bez pari !
|
|
Бог да чува!
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prva sansa odammm bez razmisluvanje
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smesta!
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без размислување , дилеми или носталгија ......... и некаде каде нема нашинци ........ доста е за еден живот ........ И ПРЕМНОГУ Изменето од МАРШАЛ - 21.Август.2009 во 13:48 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za mene vizata ne e faktor za izlez od ovde,a veruvam i na mnogumina drugi ,no svojata nemok ili ogranicenost nekoi ja reflektiraat preku izjavata...nemozam viza da izvadam. ...eve,i da dobie viza,kade ke odi ako ne moze i ovde da se snajde?tamu ...daleko...takvi ne sakaat!veruvajte na ova.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vie toa go sfakjate kako ..ako nema viza...ke odish nekade vo "truliot" kapitalizam da zarabouvash?!~....ajde be....prvo...gledaj ...kako chovek da mozesh da pominesh granica....za zadovolstvo......a, ne da "r'mbash" za ......bedni...desetina pati povekje od tuka...
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toj sto e sposoben da r"mba za plata deset pati poveke nego li tuka,i ispolnuva uste mal broj uslovi za da zamine,viza na takov ne mu e problem...
...ili sam ke si izvadi ili so avion ke go zemat od tuka!
...za drugi setkaranja, mislam deka viza ne e problem!
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be...zagorche...samoto postoenje na taa...gnjavazna "institucija"...e problem...ako razbirash...ustvari.,...ako sakash da razberesh,...
ne ti e probelm ...samoto razbiranje.....koljku shto znam...i mislam.. |
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...offf maki moi!...ako ne ne saka nekoj ,ni sloboden vlez demek bez vizi ne ni pomaga!...ako ne pred ambasada, ke drememe pred granica, posle granica ,vo neko biro ..sekade ke drememe brat...i ke ne sutira sekoj...!...samo se zaebale ako mislat deka i toa ne go mozeme...!se iskalivme nie ovie 20 godini..!samo nezdrav moze da go zivee ova naseto...!
...sum go trgal jas *****,zatoa znam...!i so i bez viza...isti k****
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam za shto zborish?...edinstvena gnjavaza shto sum ja doziveal jas,..bila pred dvaeset...i kusur godini ...na jugoslovensko-italijanskata granica...na vila opichena...ama, si imaa pravo italijancite togash....opravdano...
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |