|
Трпе |
Внеси реплика | страница 123 48> |
Автор | ||
caci14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јули.2005 во 02:57 |
|
Maliot Trpe na cas po makedonski.
- Trpe sostavot za domasni milenici e ist kako na brat ti. -Epa sto da pravam koga imame isto kuce!! Изменето од caci14 |
||
caci14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sedi Trpe vo kafic i se fali na drugar mu.
-Gi gledas ova zenive okolu nas, e site gi imam pominato. Togas se javuva edna devojka: -E mene me nemas pominato!! - E da, po selata uste ne sum pocnal. |
||
caci14
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zena mu na Trpe mu vika:
-Se sekjavas lani koga zede 5dena odmor i otide po riba. -Da,i zosto mi go kazuvas ova. -Epa, se javi ribata i kaza da si go zemes deteto. cepki neli ??? :)))) |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малиот Трпе ја прашува мајка си.
- Мамо, на тато му помина проливот? - Каков пролив, нема татко ти пролив. - Е како нема, вчера вечер те чув кога му кажа на тато: "Кога ќе ти се стврдне тоа гомно веќе"! |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе бил импотентен. Еден ден собрал храброст и отишол во аптека.
- Мене не ми се дига, аман помагајте! - Не се секирај, еве ти едно апче вијагра, пробај, и утре пак да дојдеш. Утре дента оди Трпе пак во истата аптека. - Што направи бе Трпе? - Ништо ...што ќе направам... - Е како ништо? Не опна ништо?!!! - Не бе, не можев да му се изнагледам |
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Учителката по математика го прашува малиот Трпе. sega go citav na sajton za vest. |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аууууууууу добар виц, имам и јас еден Го прашува учителката Трпе, Трпе 2+2? 5 наставничке... Трпе, 2+2? 5 наставничке.... Трпееее, 2+2?????? 5 ма да ти ибам глувата |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Точачиња.
|
||
grafito
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дака ја сака.
- Учителке многу сум вљубен во Вас! - Трпе, јас не сакам деца. - Добро де, не мора да имаме деца! |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе дава оглас во весник?
- "Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати, како би го работеле она што не го работевме, бидејќи да го работевме тоа, она денес не би го работела она што го работи". |
||
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трпе се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ - тестот ми е позитивен. |
||
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trpe polaga test za sumar i ispituvaco mu veli; za da polozite mora da nabroite barem pet divi zivotni. pa dobro BOLK MECKA I TRI LISICI
|
||
mbm
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја оставил Трпе жената во Струга и отишол на печалба во Минхен. За брзо време направил многу пари,па ја викнал жена си да дојде кај него во Германија. Доаѓа Трпана и шетаат тие заедно низ Минхен, кога на Трпе некоја женска му се фрла во раце и почнува да го бацува. Си оди женската и Трпана прашува:
-Која е оваа бе? -Швалерка. Сите што се дојдени на печалба овде,имаат пари и возат Мерцедес мора да имаат швалерка. Таков е обичајот. Влегуваат тие во ресторан,седнуваат и гледа Трпана нивни пријател, Гоце од Струга, со женска на соседната маса. -Која му е онаа на Гоце? -Швалерка. Ја одмерува Трпана швалерката на Гоце и коментира: -Ха, нашата е поубава. Изменето од Julija |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |