|
Кога е роден Исус 2 дел |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Април.2008 во 09:50 |
Како Месинџер си дозволуваш да затвориш тема по само еден ден откако јас поставив коментар и тоа баш тој ден кога не можев да го посетам форумот? Ова изгледа од страв затоа што се најдовте во тесно вие христијаните! Како е исцрпена темата? Со тоа што некој ми дал линк? Па реков што му фали на тој линк и тие пак линкот па линкот! Тоа што го пишува на линкот повторно се претпоставки, а ти ако го прочита тој текст ќе знаеше! Освен тоа на тој линк не се зборува за податоците од Евангелието на Лука! Затоа што не знаеле како да ги побијат тие податоци, затоа што не знаеле како да кажат ’Библијата содржи лага’, тие едноставно не ги зеле во предвид тие податоци! И тоа е некој јак сајт со јаки докази. Абе ајде ти се молам!!!
|
|
middle is best... i believe in science
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе едно тесно... ќорсокак |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ти е тесно одговори
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исус се родил во деновите на царот Ирод.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Лука вели нешто друго
|
|
|
|
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам како може тема да се исцрпи . . . кога луѓето не знаат да одговорат асално. Само даваат некакви линкови за кои имаше одговор од "im happay"!
Затворањето на темата беше обид да се избегне одговор, да се избегне дознавање на уште една забуна која ја има во Библијата, да се остане и понатака молчелив на вакви важни прашања! im happy, како да се читам себеси кога те читам тебе! што така . . ? Изменето од Almahdi - 21.Април.2008 во 11:19 |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
feudalan nacin na izbegnuvanje na odgovori
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e tocno temata bese dovolno otvorena i na nea imase dadeno iscrpen odgovor taka da site obvinuvanja padaat vo voda od prosta pricina sto na prasanjeto Koga e roden isus imase soodveten odgvor....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е роден Исус според Матеј, а кога според Лука?
|
|
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj da gugla malce, ke ni udri po 1 mil. recenici postovi na angliski i ke ni kaze- eve |
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti sto bi sakal pa se sto probam da objasnam so svoi zborovi go kvalifikuvate kak netocno ete ti link i idi citaj a ako ne znaes pa toa e tvoj problem sto sakas sega da vovedeme preveduvaci samo poradi toa sto ti ne znaes da citas angliski....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
im happy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темплариус, само отвори тоа Библијата, Евангелие по Матеј и Евангелие по Лука. Каде што зборуваат за неговото раѓање. Толку ли ти е тоа тешко?
|
|
|
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro od sega natamu ke ti udrime stihovi od k*ranot na ,,original, na arapski pa ti krsi glava |
|
|
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne e toa nikakov problem be bachios ima preveduvaci i za toa dali nekoj nekogas se pobunil za toa ....
|
|
Give me your secrets
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |