|
ПОКЛОНУВАМ-ПРОДАВАМ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
siberian husky
Нов член Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Февруари.2007 во 16:18 |
Siberian husky stari 2m. so pedigre, vakcinirani i procisteni. Majkata ima osvoeno CAC, CACIB, BOB |
|
|vana
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подарувам мало кученце. мало по раст. женско . прочистено.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде може да се види и добие? Јави на л.п. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушти слики од мајката ако не е проблем |
|
|
|
Belluchi
Нов член Регистриран: 15.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prodavam Sibirsky Hasky, mali, od roditeli sampioni, vakcinirani, procisteni, so pedigrinja (odgleduvacnica)
tel. za kontakt 071 328 503 i 071 422 183 Kucencata mozete da gi vidite na http://belluchiroyalsnow.googlepages.com |
|
BJANKA
Нов член Регистриран: 25.Август.2007 Локација: Bahamas Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASKA CRNA PUDLA E OSTAVENA NA ULICA, SOPSTVENIKOT E POCINAT . SEGA SE NAOGA VO SKOLOTO 11 OKTOMVRI VO DVOROT. SE BARA SEMEJSTVO DA JA VDOMI KON.TEL. 071538940 |
|
BJANKA
Нов член Регистриран: 25.Август.2007 Локација: Bahamas Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BARAME SEMEJSTVO DA VDOMI CRNA MASKA PPUDLA . SOPSTVENIKOT E POCINAT . AKO NEKOJ SAKA DA JA VIDI ILI DA JA ZEME PUDLATA SE NAOGA VO DVOROT NA SKOLOTO 11 OKTOMVRI. |
|
|vana
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малечково ангелче бара дом.
женско e, мило и весело контакт peshichivana@hotmail.com |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасно е
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кај у скопје или велес оти ја ни ја незнам кај уцам и кази дали е дадена или усе стои. |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подарувам женско маче старо 4 месеци и кусур. Вакцинирано до јули 2009. Со мачето гратис 5кг песок и сад за истиот.
Иако мачето е чувано во стан, препорачливо е новиот сопственик да има двор. Мачето е многу убаво како и сите други мачиња, може да постирам слика покасно во денот. |
|
katerina22
Нов член Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се надевам дека наскоро ќе му подарам некому од мојата раса
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , blagodaram ..... vakvo nesto ne prifacam na podarok pa ni so novcanica od 500 evra da e okolu vretot ......
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi gi zel 500-te,
i bi go pustil kuceto da, aka! |
|
You live only ONCE!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |