![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 987988989990991 1024> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gajle ti e, narodov makedonski obicno ja smenuva na 2 meseci |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
зошто ви е маска против вирусите.
мене на пример не ми треба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() Изменето од volkswagen - 23.Ноември.2009 во 16:04 |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
ај бе.
а кога ќе го дочекаме тој момент? |
||
![]() |
||
|
чичко фолки тука си?
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
Здраво .... !!! што е на менито вечерва ?
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() P.S. ova ne e reklama... za cigari. |
||
![]() |
||
|
не знам пошо денес не можам да нудам нишо зошо имам полни раце работа. П.С марко тоа ич нее реклама за цигари(само малце) ![]() ![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
Друг пат Владо, немај гајле
![]() тоа Е реклама за .... остај ги цигарите, глеј го млекото ...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
аа глеам.само од почеток малку беше матна сликата.
не се грижи пчелке овие 3-4 дена да поминат па ќе можам да служам пак. ај остани ми поздравена |
||
![]() |
||
|
ај и ти оди поздравен
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Пуштете греење.....кога ќе се вратам после нека биде топло....
![]() ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
|
ти пак така на брзинка
![]() наместо да послужеше нешто,
ти остави наредба и му ја здувна ....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 987988989990991 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |