|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 9394959697 113> |
Автор | |
Јасмина
Нов член Регистриран: 04.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам за вечер ми треба темата за писмена по македонски јазик е „Другарство“ ви благодарам однапред
Изменето од Јасмина - 04.Мај.2014 во 18:37 |
|
Јасмина
Нов член Регистриран: 04.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е „Другарство“
|
|
Cupakabra123
Нов член Регистриран: 05.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako moze malko pomos? jutre ke pravu pismenu a nemozu nis da smislu tre*ami vasa pomos ajde plss
temi: 1.Likot na Kiril vo ,,Pofalnoto slovo za sv.Kiril". 2.Zivotot i dejnosta na Kiril i Metodij. 3.Pismoto ni go otvara prozorecot kon svetot. ajde pls pomognete mi ako moze povise mi kazete za 3tata tema ajde :D |
|
XoXo.
Нов член Регистриран: 05.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slucajno nekoj da ne ima nesto za narodniot jazik / negovoto znacenje/ za pismena nemora da e mnogu dovolen mi e samo voved... ViKAM slicajno znaci dokolku imate pisete. :)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi izvinis, ja drugo sakav da kazam ..slucajno koga ti go vidov nikov ,odma ,ama odma , od prva ,mi tekna na Dedo Mraz .... |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
zdravo
Нов член Регистриран: 07.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здрао ми треба писмена од 150 до 270 зборови за писмената "Моето занимање - мојата иднина" ми треба многу итно но како секоја писмена работа по македонски да има Воведен среден и завршен дел
|
|
i.vlatko
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba sostav po makedonski jazik za pe4albarstvo (pecalbarstvo) ve molam ako nekoj znae da mi kaze (se raboti za pismena rabota) vi blagodaram
|
|
i.vlatko
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI treba za vecer bidejki pravam utre....
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се потрудиш да прелисташ назад на темава, скоро сигурна сум дека ќе најдеш нешто на таа тема ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Leo123
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав за писмена работа по Македонски јазик.
Темата е : Опис на лик од лектира Само ликови од лектирите : Големи и Мали , Втората смена , Оливер Твист и Улавите Години. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД! |
|
stefan1997
Нов член Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинте што сметам дали некој може да ми помогне за писмени работа на темите(за утре ми требаат)
1.Моќта на парите во битовата драма 2.Социјалните елементи во поезијата на Рацин и Неделковски Благодарам однапред |
|
Leo123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПИСМЕНА РАБОТА ПО МАКЕДОСНИ ЈАЗИК
Ќе може ли состав за писмена работа по Македонсли јазик? Темата е : Опис на лик од лектира. Само од лектирите: Втора смена , Големи и мали , Улавите Години , Оливер Твист. Сите што се за VII одд деветолетка. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД И ВЕ МОЛАМ ДА ПОБРЗАТЕ БИДЕЈЌИ МИ ТРЕБА ЗА ВО ПОНЕДЕЛНИК !!! |
|
Leo123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе може ли состав за писмена работа по Македонсли јазик?
Темата е : Опис на лик од лектира. Само од лектирите: Втора смена , Големи и мали , Улавите Години , Оливер Твист. Сите што се за VII одд деветолетка. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД И ВЕ МОЛАМ ДА ПОБРЗАТЕ БИДЕЈЌИ МИ ТРЕБА ЗА ВО ПОНЕДЕЛНИК !!! |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах децо децо...
Убаво рекле човек учи додека е жив. Јас сега разбирам кога постарите велеа... Годините да ви ги имам мрзата да ви ја немам. |
|
Внеси реплика | страница <1 9394959697 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |