|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Автор | |
кајгана
Нов член Регистриран: 19.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаше но веќе не работи
|
|
мотика закон
|
|
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobri se idividi i kajgana! Sea si konk*riraat i dobro e sto e taka, se podobruva kvalitetot na dvata.
No moram da kazam deka i taratur e mnogu dobro napraven, a u posedno vreme me odusevuva i motika!
Ubedlivo najglup forum e vmacedonia.com! Изменето од Makedonski - 19.Ноември.2006 во 03:27 |
|
Makedonija na Makedoncite!
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
www.psy.com.mk
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idividi....
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idividi forum e sampionski forum
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....have a nice time..........
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИДИВИДИ Е НАЈДОБА И НЕМА НИКОГАС ДА СИ ОТИДА ОД ТУКА.ТУКА МИ Е СУПЕР ТУКА Е КУЛ И ИМА СУПЕР АДМИНИ И МОДЕРАТОРИ ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ НА ФОРУМОВ ПОСЕБНО ДО АДМИНОТ КОЈ СТО ГО ФОРМИРАСЕ ОВОЈ ФОРУМ КОГА БИ БИЛ ОСУДЕН ДА ГО ОСТААМ ОВОЈ ФОРУМ СО ОВИЕ ПРИАТЕЛИ БИ ПЛАЦЕЛ
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kajgana e dobra ama kako Idividi nema drug
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IDIVIDI...pa i neodam na drugite...neam vreme
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас исто....Уште да почнам на другите и нема да се одвојам од компјутеров
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa nemozat ikoj so IDIVIDI i kraj zatoa sto IDIVIDI ima se sto treba do dusa i motika e dobra
|
|
Михаил Мојата чанта
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mora da kazam deka najlos forum e Kajgana zatoa sto tamu ne smees da imas svoe mislenje tamu ili si so niv ili ke te napajgaat i so se veli ke te otepaat,sega se zaclebniv tuka ke vidime kako ke se pokazite vie,a Kajgana e cista katastrofa tamu ako reces nesto protiv niv te baniraat bas im e gajle i tamu nema demokratija.
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas ste super vie!
IDIVIDI-The best forum! Изменето од Ana_bt - 17.Јануари.2007 во 12:24 |
|
MisIca.
Група Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOTIKA poslem e IDIVIDI
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |