|
После смртта... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 28> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ ДОЗВОЛУВАМ АЈШТАЈН ДА ПОЛЕМИЗИРА СО МЕНЕ И ДА МЕ УБЕДУВА!!!ТОЈ ЦЕЛ СВЕТ ГО СВРТЕ ..НАОПАКУ,ЌЕ СЕ ДОКАЖЕ ЕДЕН ДЕН,ДЕКА НЕ Е ВО ПРАВО....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sigurno,sto ke polemiziras so Ajnshtajn,ti si znaes podobro od nego,a mozebi i ke dokazes
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez off topic!!! Drzete se do temata
Изменето од moira - 12.Февруари.2008 во 23:45 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...САМО СМРТТА Е ЕДНА И ВИСТИНИТА!!!
Изменето од zagor - 13.Февруари.2008 во 00:05 |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПО СМРТТА,ТЕЛОТО СЕ РАСПАЃА, МАТЕРИЈАТА ГО МЕНУВА ОБЛИКОТ И ПРЕМИНУВА ВО ДРУГ ОБЛИК,ПРИ ТОЈ ПРОЦЕС СЕ ОСЛОБОДУВА ЕНЕРГИЈА КОЈА ПРЕМИНУВА ВО ДРУГО "ЕНЕРГЕТСКО НИВО" И НЕ СЕ ГУБИ ...А ДУШАТА ,НАЈВЕРОЈАТНО ЛЕБДИ ВО ПРОСТОРОТ,TOA НЕЗНАМ.!...ETE TOA E.KRAJ!
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАТЕРИЈАТА ГО МЕНУВА ОБЛИКОТ ,НЕ ЕНЕРГИЈАТА...ТОА БЕШЕ МОЈАТА ЗАБЕЛЕШКА!!
|
|
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma nemoj?! a,strujata,na primer, sto pravi ?
|
|
You live only ONCE!
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕ...ТОА ПРВО ЧИЧО АЈНШТАЈН ДА ГО ПРАШАМЕ!!!...А ШТО ТОА ПРАВИ СТРУЈАТА? |
|
|
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pipni si ja lambata nad glava....ako e zapalena,....pa, ke osetis sto pravi!
|
|
You live only ONCE!
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЌЕ МЕ ПЛЕСНЕ СТРУЈА,ЗА КРАТКО НАСТАПУВА СМРТТА....И ПОСЛЕ ОНОЈ ПРОЦЕС ШТО ГО ОПИШАВ ПОРАНО!!!..НЕ РАЗБИРАМ ШТО Е НЕЈАСНО..!!!...ЕНЕРГИЈАТА САМО ПОМИНАЛА ОД ЕДНО НИВО ВО ДРУГО...
|
|
|
|
bond....james b
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto ne ti e jasno,....sega ne se menuva ....sega se menuva........................i ti ne znaes sto kazuvas.
|
|
You live only ONCE!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОСЛЕ СМРТТА ЌЕ ПРАВАМ РЕЗИМЕ НА ЖИВОТОТ. НО НАЈПРВИН ДОБРО ЌЕ ГО ИЗАНАЛИЗИРАМ.ДА ВИДАМ КАДЕ СЕ ПОГРЕШИВ. МИСЛАМ ДЕКА ЌЕ ИМАМ ВРЕМЕ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za 11 grama coveckoto telo tezi pomalku vednas posle nastapuvanjeto na smrtta. Gramaza premala za materiite sto se isfrlaat nekolku casa po umiranjeto, a pregolema za kapacitetot na vozduh vo belite drobovi... Sto se tie 11 grama?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gleas gore od oblacite kako nekoj ti ja pegla sakanata i posle stanuva i aknuva samar...ke si reces, sama si go birala...ama posle ti gi tepa decata...stanuvas od grob za da go udavis, zar ne ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |