IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Да сакаш или да бидеш сакан?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Да сакаш или да бидеш сакан?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 40>
Автор
Порака
babuska Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:58
Kandid, uzivaj si. Ne znam zosto pogresno si me razbrala. Jas nikade ne te narekov sebicna, nitu toa go mislam. Ne te poznavam kako za pocetok.
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:58
Originally posted by nindza nindza напиша:

I jas mislam taka koga se ljubi nema veke ''ako''

No sto znam jas dve devojki sum imal u zivot i toa mi se padnaa na lutrijaLOL
Eve vi i na tebe i na Babuska ordenTongue...Pa vie ste retkost,stom uspevate da ljubite bezuslovno vo sekoj slucaj...Treba kao nacionalno blago da ve cuvameLOL
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 11:59
nindza, spremaj aplikacijata za Unesko LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:01
Originally posted by babuska babuska напиша:

Kandid, uzivaj si. Ne znam zosto pogresno si me razbrala. Jas nikade ne te narekov sebicna, nitu toa go mislam. Ne te poznavam kako za pocetok.
Tvoeto potenciranje na sebicnite pobudi go ocigledno go sfativ  licno...Ok,mozda zgresiv...Se desavaSmileNo harsh feelings!Big%20smile
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:01
Pardon, ne mislev na nindza. Mislev na kandid, eve da se pokaze deka ne e sebicna, ke ni ucini Wink
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:03
Ne vo sekoj slucaj...samo vo osobeno posebni slucaevi... ima razlika...

Ne mozes da izberesh kogo vistinski ke go sakas spored mene...

Huhh vidi vaka...i jas koga bev porano...se si mislev ne e mozno... se dodeka ne mi se sluchi... a znaes koga se sluchi...koga ja ispustiv kontrolata od race... ednostavno se pushtiv... i bezuslovno sakav... I bev sreken iako bev nesreken... kako da ti pojasnam ...huhh dugacka tema

Se e do kontrolata i granicite koi si gi postavuva covekot ...

Nindza je rekao svojeWink

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:05
I uste nesto... koga se diskutira vaka...ne treba da se gleda tolku od svoj aspekt... nikoj tuka nikogo ne saka da navredi ...osobeno koga... se davaat konstruktivni mislenja... taka moze covek da go osoznae svetot podobro...

Inace kaj e toa ordenot ?Wink
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:10
Па ако сите гледаме од еден ист аспект тогаш не би имало ни дискусија...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:10
pa da 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:10
Originally posted by nindza nindza напиша:

I uste nesto... koga se diskutira vaka...ne treba da se gleda tolku od svoj aspekt... nikoj tuka nikogo ne saka da navredi ...osobeno koga... se davaat konstruktivni mislenja... taka moze covek da go osoznae svetot podobro...

Inace kaj e toa ordenot ?Wink
Konstruktivni mislenja?!...Osoznavanje na svetot?!...Da,daLOL
Inace ordenot denovive ke vi go vraci specijalnata delegacija na UNICEF

Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 12:20
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:24
Jas ke vi kazam primer za edna licnost sto dovolno dobro ja znam.
Pustata mnogu retko se zaljubiva....i ko za belja ne i bese vozvrateno. Ja bolese mnogu no po nekolku godini bolkata otape. No dodeka preboluvase imas mnogu sto ja zasaakaa a ona ne mozese da im vozvrati.Poradi toa se custvuvase ne blagodarno,sebicno. Na mnogu momenti mi imase placeno deka se plasi deka nema da gi saka onie sto navistina ja zasluzuvaat nejzinata ljubov.....deka mozebi e covek bez custva. Seuste ne ja nasla srekata i poleka gubi nadez.
Navistina e loso da bides vo vrski kade nekoj te saka a ti ne umees ili pak ti nekogo sakaas a toj ne umee.Spored mene ni ednoto ni drugoto ne e dobro,.....do nekoj stepen e poloso da ne mozes da vozvratis...zasto koga i da ja vidis taa osoba ( i po nekolku godini vreme)  ke se custvuvas vinovno,...dodeka ako si sakal a ne ti bide vozvrateno ke te boli ama so tek na vremeto taa bolka ke pomine.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:31
Originally posted by engie engie напиша:

Jas ke vi kazam primer za edna licnost sto dovolno dobro ja znam.
Pustata mnogu retko se zaljubiva....i ko za belja ne i bese vozvrateno. Ja bolese mnogu no po nekolku godini bolkata otape. No dodeka preboluvase imas mnogu sto ja zasaakaa a ona ne mozese da im vozvrati.Poradi toa se custvuvase ne blagodarno,sebicno. Na mnogu momenti mi imase placeno deka se plasi deka nema da gi saka onie sto navistina ja zasluzuvaat nejzinata ljubov.....deka mozebi e covek bez custva. Seuste ne ja nasla srekata i poleka gubi nadez.
Navistina e loso da bides vo vrski kade nekoj te saka a ti ne umees ili pak ti nekogo sakaas a toj ne umee.Spored mene ni ednoto ni drugoto ne e dobro,.....do nekoj stepen e poloso da ne mozes da vozvratis...zasto koga i da ja vidis taa osoba ( i po nekolku godini vreme)  ke se custvuvas vinovno,...dodeka ako si sakal a ne ti bide vozvrateno ke te boli ama so tek na vremeto taa bolka ke pomine.
E za ova zasluzuvas samo ClapClapClapClapClap
Кон врв
FlesX Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FlesX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 12:56
Neznam zosto zaflegate tolku mnogu vo za mene ne tolku bitni raboti.

Toa e naj ednostavno

SO E NASE SAMO CI DOJDE KOGA I DA E
ONLY THE STRONG SURVIVE
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 13:15
Abe sekoj si dava komentar za svoe mislemnje, ne mora da znaci deka  taka gledame na zivotot,na ljubovta,.. deka nema da si ja najdeme srekata.
Jas na toa tvoeto ke dodadam uste nesto
Se vo svoe vremeWink

Изменето од engie - 23.Септември.2006 во 13:16
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,141 секунди.