|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 40> |
Автор | |
babuska
Група Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kandid, uzivaj si. Ne znam zosto pogresno si me razbrala. Jas nikade ne te narekov sebicna, nitu toa go mislam. Ne te poznavam kako za pocetok.
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve vi i na tebe i na Babuska orden...Pa vie ste retkost,stom uspevate da ljubite bezuslovno vo sekoj slucaj...Treba kao nacionalno blago da ve cuvame
|
|
babuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nindza, spremaj aplikacijata za Unesko
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tvoeto potenciranje na sebicnite pobudi go ocigledno go sfativ licno...Ok,mozda zgresiv...Se desavaNo harsh feelings!
|
|
babuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pardon, ne mislev na nindza. Mislev na kandid, eve da se pokaze deka ne e sebicna, ke ni ucini
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vo sekoj slucaj...samo vo osobeno posebni slucaevi... ima razlika...
Ne mozes da izberesh kogo vistinski ke go sakas spored mene... Huhh vidi vaka...i jas koga bev porano...se si mislev ne e mozno... se dodeka ne mi se sluchi... a znaes koga se sluchi...koga ja ispustiv kontrolata od race... ednostavno se pushtiv... i bezuslovno sakav... I bev sreken iako bev nesreken... kako da ti pojasnam ...huhh dugacka tema Se e do kontrolata i granicite koi si gi postavuva covekot ... Nindza je rekao svoje |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I uste nesto... koga se diskutira vaka...ne treba da se gleda tolku od svoj aspekt... nikoj tuka nikogo ne saka da navredi ...osobeno koga... se davaat konstruktivni mislenja... taka moze covek da go osoznae svetot podobro...
Inace kaj e toa ordenot ? |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако сите гледаме од еден ист аспект тогаш не би имало ни дискусија...
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da
|
|
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inace ordenot denovive ke vi go vraci specijalnata delegacija na UNICEF Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 12:20 |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ke vi kazam primer za edna licnost sto dovolno dobro ja znam.
Pustata mnogu retko se zaljubiva....i ko za belja ne i bese vozvrateno. Ja bolese mnogu no po nekolku godini bolkata otape. No dodeka preboluvase imas mnogu sto ja zasaakaa a ona ne mozese da im vozvrati.Poradi toa se custvuvase ne blagodarno,sebicno. Na mnogu momenti mi imase placeno deka se plasi deka nema da gi saka onie sto navistina ja zasluzuvaat nejzinata ljubov.....deka mozebi e covek bez custva. Seuste ne ja nasla srekata i poleka gubi nadez.
Navistina e loso da bides vo vrski kade nekoj te saka a ti ne umees ili pak ti nekogo sakaas a toj ne umee.Spored mene ni ednoto ni drugoto ne e dobro,.....do nekoj stepen e poloso da ne mozes da vozvratis...zasto koga i da ja vidis taa osoba ( i po nekolku godini vreme) ke se custvuvas vinovno,...dodeka ako si sakal a ne ti bide vozvrateno ke te boli ama so tek na vremeto taa bolka ke pomine.
|
|
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E za ova zasluzuvas samo
|
|
FlesX
Нов член Регистриран: 21.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam zosto zaflegate tolku mnogu vo za mene ne tolku bitni raboti.
Toa e naj ednostavno SO E NASE SAMO CI DOJDE KOGA I DA E |
|
ONLY THE STRONG SURVIVE
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sekoj si dava komentar za svoe mislemnje, ne mora da znaci deka taka gledame na zivotot,na ljubovta,.. deka nema da si ja najdeme srekata.
Jas na toa tvoeto ke dodadam uste nesto
Se vo svoe vreme Изменето од engie - 23.Септември.2006 во 13:16 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |