IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8384858687 277>
Автор
Порака
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 04:22
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 04:26
Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

ој разбери ги да те видам

газење%20од%20смеење

sto sakas da ti prevedam збунетостголема%20насмевка
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 14:47
http://www.youtube.com/watch?v=_ci0OEv3nJ4 - Сите пушачи на колена

Изменето од Valeta - 15.Јануари.2010 во 14:48
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2010 во 16:40
1) продавам полуавтоматска мотика вие ја кревате сама паѓа

2) загубен е автомобил марка Пежо зелена боја среќниот пронаоѓач ќе биде соодветно повозен

3) кафаната домачица бара девојка за пеење со голем граден капацитет

и најсмешното за крај

4) млада убава русокоса витка висока 19 години со пријатен поглед ведра добро ситуирана без предрасуди и без обврски продава мултикултиватор од 5 киловати поволно

е не се нормални овие од К 15

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2010 во 21:50
Ova na Ajron:
млада убава русокоса витка висока 19 години со пријатен поглед ведра добро ситуирана без предрасуди и без обврски продава мултикултиватор од 5 киловати поволно газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 10:06
Горанголема%20насмевка  и неговиот
Бри­сел­ски моч­ко

посебно со неговиот добро познат хумор

Ев­ро­ам­ба­са­до­рот Ер­ван Фу­е­ре к*р­ту­ли. Ка­ко му го фр­ли­ја бу­ре­то ох­ри­ѓа­ни за да го фа­ти пак, ќе го мав­неа по гла­ва и за мал­ку и не­го ќе го уда­веа.газење%20од%20смеење
Кој во Скоп­је би мо­жел да мо­ча, а во ис­то вре­ме да би­де нај­впе­чат­ли­ва фи­гу­ра? Не би ме чу­де­ло да го ста­ват Гру­ев­ски. Тој спо­ме­ник ќе би­де нај­до­бар пе­чат на не­го­во­то вре­ме.изненадување
Кај нас сe уш­те не­ма гре­ја­чи на кре­ве­ти. Но за­тоа, пак, има гре­ја­чи на фо­тел­ји. Нај­до­бар при­мер за тоа е Зо­ран За­ев. Тој му ја гре­е­ше фо­тел­ја­та на Бран­ко за да мо­же се­га да му би­де удоб­но.смеење

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 10:25
е мајче морав да го ставам целиот текст
не знам кој дел е посмешен....односно пожален...дали овој со Фуере или оној со Хорхе или пак оној за новиот мост со 28 фигури...

Бри­сел­ски моч­ко

Да жи­вее Плош­та­дот...Пишува Горан Михајловски

Си­ро­маш­ки­от Ѓо­ле, пак не бил сфа­тен. Што ма­ка има. Ка­ко поч­на уш­те од из­бор­на­та кам­па­ња ко­га им фр­ла­ше клет­ви на мле­ка­ри­те, сe што ќе ка­же, мо­ра до­пол­ни­тел­но да об­јас­ну­ва.
Го сфа­ќа­ат ли Ѓо­ле тие што тр­чаа да се ис­пот­пи­шат за да го кан­ди­ди­ра­ат за Прет­се­да­тел? Ка­де се се­га си­те оние ака­де­ми­ци, рек­то­ри, про­фе­со­ри, пи­са­те­ли што ни се прет­ста­ву­ваа ка­ко не­за­вис­на ин­те­лек­ту­ал­на ели­та и што за­ве­доа 480.000 лу­ѓе да по­мис­лат де­ка Ѓо­ле мо­же да би­де Прет­се­да­тел? Ај се­га не­ка ни се из­ви­нат. Ако и тие врв­ни умо­ви се­га не го сфа­ќа­ат Прет­се­да­те­лот што са­ка да ка­же од пр­ва, што да ка­же­ме ние со по­мал ум?
Што да ка­жеш за др­жа­ва во ко­ја Прет­се­да­те­лот има реј­тинг ну­ла? Или ич не му го ме­рат реј­тин­гот? Тоа зна­чи де­ка Прет­се­да­те­лот не пос­тои. Што е сво­е­ви­ден уни­кум во све­тот. Зар три-че­ти­ри-пет-шест га­фа на Ѓо­ле вре­дат тол­ку мно­гу, што се­га си­те се пиш­ма­нат што гла­са­ле за не­го? За тол­ку ку­со вре­ме тој не нап­ра­ви ниш­то, а зас­лу­жил ни­кој да не го спо­ме­ну­ва!?
За­тоа се­га мо­ра фан­фа­ри да из­мис­лу­ва. Ако не му се слу­ша збо­рот, ба­рем да тру­би ко­га по­ми­ну­ва.

2    Ев­ро­ам­ба­са­до­рот Ер­ван Фу­е­ре к*р­ту­ли. Ка­ко му го фр­ли­ја бу­ре­то ох­ри­ѓа­ни за да го фа­ти пак, ќе го мав­неа по гла­ва и за мал­ку и не­го ќе го уда­веа.
За Де­нот на ри­ба­ри­те, кој на 20 ја­ну­а­ри се сла­ви во Ох­рид, тој, тра­ди­ци­о­нал­но, се ис­ка­пи во Езе­ро­то. Пок­рај Фу­е­ре, се ис­ка­пи и гра­до­на­чал­ни­кот Алек­сан­дар Пет­ре­ски.
А тој од Ка­пе­та­ни­ја­та се ис­ка­пи ли? Оној што му ја за­бо­ра­вив­ме од­го­вор­нос­та за "Илин­ден" и за уда­ве­ни­те Бу­га­ри. Или уш­те не на­у­чил да пли­ва. Оти не­му во­да ни во чев­ли не смее да му вле­зе.

3    Гра­до­на­чал­ни­кот на Цен­тар Вла­ди­мир То­до­ро­виќ ре­че де­ка оваа го­ди­на ќе про­дол­жи со ре­де­ње­то на спо­ме­ни­ци око­лу Плош­та­дот. Ис­ти­от ден Гра­дот Скоп­је ис­пра­ти на­лог за бло­ки­ра­ње на 20.000 фир­ми за да нап­ла­ти фир­ма­ри­ни. За­тоа гра­до­на­чал­ни­кот оп­ти­мис­тич­ки из­ја­ви де­ка Ма­ке­до­ни­ја ве­ќе из­лег­ла од кри­за­та.
Зна­чи, ре­фор­ми­те мо­жат да про­дол­жат. И за да се за­до­во­лат нај­е­гиз­стен­ци­јал­ни­те пот­ре­би на скоп­ја­ни, се рас­пи­ша ог­лас за уш­те 29 но­ви спо­ме­ни­ци кои ќе се ста­ва­ат на мос­тот Око, кој тре­ба да ги по­вр­зу­ва Град­ски­от тр­гов­ски цен­тар и ан­тич­ка­та згра­да на но­ви­от Ус­та­вен суд.
Во ог­ла­сот пи­шу­ва де­ка ќе се пос­та­ву­ва­ат три­ме­тар­ски брон­зе­ни скул­пту­ри на ис­то­ри­ски лич­нос­ти. Кои хе­рои, умет­ник или зас­лу­жен гра­ѓа­нин ќе се пра­ват не се знае, оти за тоа ќе од­лу­чу­ва­ат ав­то­ри­те.
Не се знае ни кол­ку ќе чи­ни овој про­ект, оти па­ри­те на ав­то­ри­те ќе им се ис­пла­тат от­ка­ко ќе ја за­вр­шат ра­бо­та­та. И це­на­та на ле­е­ње не се знае оти за­ви­си од из­гле­дот и пот­реб­ни­от ма­те­ри­јал.
Овие нас за бу­да­ли ли нe мис­лат или са­мо са­ка­ат да ви­дат до ка­де мо­же да нe за­фр­ка­ва­ат? Ма­ке­до­ни­ја не­ма тол­ку ју­на­ци кол­ку што оваа Вла­да мо­же спо­ме­ни­ци да нап­ра­ви. Ос­вен ако не поч­нат са­ми, до­де­ка се жи­ви и здра­ви, да се ове­ко­ве­чу­ва­ат во брон­за.
Баш са­кам да го нап­ра­ват мос­тот и да би­де на­ки­тен од две­те стра­ни, ка­ко што ви­ка гра­до­на­чал­ни­кот. Оти не мо­жам да си го за­мис­лам. Мо­рам да го ви­дам тоа чу­до, па да по­ве­ру­вам. Зна­чи, има­ме мост со стак­ле­ни от­во­ри и со по 14 скул­пту­ри, ви­со­ки два до три мет­ра, од две­те стра­ни, плус фон­та­на на сре­ди­на­та, плус до фон­та­на­та нај­впе­чат­ли­ва скул­пту­ра и плус уш­те и др­ве­ни клу­пи.
Од се­то ова, мо­ја­та дар­ба за има­ги­на­ци­ја за­вр­шу­ва са­мо на спе­ци­јал­ни­те све­тил­ки. Оти ко­га гра­ѓа­ни­те ќе тр­ча­ат ма­сов­но кон Ус­тав­ни­от суд, оти Вла­да­та пра­ви злат­ни за­ко­ни, не смее да се доз­во­ли да се ак­нат во не­ко­ја брон­за од вид­на лич­ност.
Ај што не ми е јас­но ка­ко ќе од­лу­чу­ва­ат кои ќе би­дат 28-те вид­ни лич­нос­ти што ќе слу­жат за ки­те­ње. Ту­ку уш­те по­ве­ќе се чу­дам ка­ко ли ќе ја из­бе­рат 29-та­та и нај­впе­чат­ли­ва ис­то­ри­ска фи­гу­ра што ќе стои на сре­ди­на на мос­тот до фон­та­на­та.
Ма­ке­до­ни­ја оди кон Ев­ро­па. Заш­ти­тен знак на Бри­сел е фон­та­на­та со де­те што мо­ча. Скоп­је мо­ра да за­ли­чи на ев­роп­ска­та прес­тол­ни­на. За­тоа, гра­до­на­чал­ни­ку То­до­ро­виќ, раз­мис­лу­вај на те­ма­та: Кој во Скоп­је би мо­жел да мо­ча, а во ис­то вре­ме да би­де нај­впе­чат­ли­ва фи­гу­ра? Не би ме чу­де­ло да го ста­ват Гру­ев­ски. Тој спо­ме­ник ќе би­де нај­до­бар пе­чат на не­го­во­то вре­ме.

4    Ште­та што пла­ни­ра­ат мос­тот Око да го нап­ра­ват ду­ри за ед­на го­ди­на. И Алек­сан­дар на Бу­ке­фал, со­се вој­ни­ци­те што шлап­ка­ат во фон­та­на­та, ќе стиг­нат ду­ри в го­ди­на. А го­ди­на­ва ка­ко ќе ја пре­жи­ве­е­ме?
Цел свет се за­ни­ма­ва со глу­пос­ти. Де­ба­ти­ра­ат ка­ко да из­ле­зат од кри­за­та, ка­ко да ги над­муд­рат те­ро­рис­ти­те, ка­ко да нај­дат ал­тер­на­ти­ви из­во­ри на енер­ги­ја, ка­ко да се спра­ват со кли­мат­ски­те про­ме­ни...
За раз­ли­ка од нив, кај нас Вла­да­та е фо­ку­си­ра­на на Плош­та­дот.
Црк­ва, џа­ми­ја, коц­ка, плоч­ка, Алек­сан­дар, Да­ме, јар­бол од ед­на стра­на, јар­бол од дру­га стра­на, Ма­ке­дон­ци, Ал­бан­ци, хрис­ти­ја­ни, мус­ли­ма­ни, вер­ни­ци, бо­го­хул­ни­ци, пре­дав­ни­ци, пат­ри­о­ти, но­ва згра­да, стар хо­тел...
Це­ли­от жи­вот и ид­ни­на­та на Ма­ке­до­ни­ја се вр­ти око­лу плош­та­дот Ма­ке­до­ни­ја. И по­ли­ти­ка, и еко­ном­ски бум, и ту­ри­зам, и кул­ту­ра, па и дип­ло­ма­ти­ја. И за име­то да збо­ру­ваш, пак око­лу Плош­та­дот се вр­ти му­а­бе­тот.

5    Еден лон­дон­ски хо­тел на сво­и­те гос­ти им ну­ди ус­лу­га "лу­ѓе гре­ја­чи на кре­ве­ти". Ста­ну­ва збор за по­себ­но вра­бо­те­ни ли­ца, об­ле­че­ни во спе­ци­јал­на топ­ла об­ле­ка, кои им ги заг­ре­ва­ат кре­ве­ти­те на гос­ти­те пред да лег­нат да спи­јат. Не­кој ин­сти­тут та­му до­ка­жал де­ка со­нот не фа­ќа ко­га тем­пе­ра­ту­ра­та на те­ло­то ќе поч­не да опа­ѓа. Тем­пе­ра­ту­ра­та ме­ѓу 20 и 24 Цел­зи­у­со­ви сте­пе­ни го за­бр­зу­ва про­це­сот за то­не­ње во убав сон.
Кај нас сe уш­те не­ма гре­ја­чи на кре­ве­ти. Но за­тоа, пак, има гре­ја­чи на фо­тел­ји. Нај­до­бар при­мер за тоа е Зо­ран За­ев. Тој му ја гре­е­ше фо­тел­ја­та на Бран­ко за да мо­же се­га да му би­де удоб­но.
Бран­ко, ста­ни од фо­тел­ја­та. Дај му ја на не­кој не­из­вал­кан. Оти не му пра­виш ште­та са­мо на СДСМ. ­_ пра­виш ште­та на це­ла др­жа­ва. Над 40 от­сто не­оп­ре­де­ле­ни че­ка­ат.
Зар не гле­даш де­ка овие од ВМРО-ДПМНЕ си­те нe пра­ват бу­да­ли? Ама до­де­ка си ти та­му, сe ќе им про­а­ѓа.

Изменето од Andjelina - 24.Јануари.2010 во 10:33
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2010 во 11:09
И новото момче на Ријана тепа жени

На Ријана очигледно слабост и се тепачите. Пред речиси една година беше крвнички претепана од своето поранешно момче Крис Браун, а сега се забавува со бејзбол играчот Мет Кемп, кој како што објави американскиот магазин „Star“ насилнички се однесувал кон својата поранешна девојка.

За време на својот одмор во Мексико, Ријана и ѕвездата на Los Angeles Dodgers, Мет Кемп, воопшто не ги криеја своите емоции. Сепак, таблоидот „Star“ објави дека и Кемп има проблеми со контролирањето на гневот, кој честопати се манифестирал како насилство врз жени!

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењесмеењеплачење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2010 во 20:24
Да бе и неговите прашањаголема%20насмевкаголема%20насмевка
да бе
Сениор
Сениор
Лик
Dirty Да Бе
Регистриран: 10.Април.2009 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 3201
Цитирај да%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20бе Одговорbullet Тема: Бугарија- вести, настани, актуелности
    Испратена: Денес во 18:43
Originally posted by mamamd

Што ли сака Европа да каже
Бугарија е голема грешка на ЕУ?

што сака Ангела Меркел збунетост

http://i.dir.bg/CMS/2010/01/25/a_159995.jpg

Изменето од да бе - Денес во 18:44

Изменето од mamamd - 25.Јануари.2010 во 20:25
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2010 во 23:11
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 12:05
vicot vo VEST.........газење%20од%20смеење

Trpe kakva zena sakas da imas..
- pa jas sakam paranormalni zeni
e kakvi se tie be trpe????
pa da imaat PARA i da bidat NORMALNI.......голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 19:10
На почетокот Габриела живее во штала, нема една нога, глува е, слепа е, неписмена и сиромашна. Нема за храна, па мора да јаде чакал. По 100 епизоди драма:

...Габриела гледа и слуша.

Во 120-та епизода ќе и израсне ногата.

Во 150-та епизода, станува директор на банка.

Во 250-та епизода добива напад на слепо црево, сите мажи во серијата плачат.

Во 300-та епизода дознава дека има татко, брат, мајка, очув, јатрва и свекрва, и дека сите тие се многу богати и со самото тоа и таа е богата наследничка. Сите мажи во серијата плачат.

Во 312-та епизода дознава дека татко и, сам на себе си е близнак, а дека мајка и умрела веднаш штом се родила. Сите плачат, а во тоа посебно се истакнуваат машките ликови.

Две епизоди подоцна банкротира банката која ја води, сите ја мрзат, таа плаче, сите во серијата плачат. Плаче и режисерот и сценаристот и ко-сценаристот.

Оваа епопеја трае околу 20 епизоди.

Во 340-та епизода, Габриела се враќа во шталата во која се родила и таму гатачката и кажува дека ќе има среќа во животот. Плаче Габриела, плаче гатачката, плачат сите мажи во серијата, плаче и баба ми која ја следи серијата, плачам и јас бидејќи на Габриела конечно и тргна.

На крај, по 500 епизоди, пророштвото се исполнува, баба ми почнува да следи друга шпанска серија во која, на почетокот Лусинда живее во штала, нема една нога, глува е и слепа...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 19:18
koja e gabriela?изненадувањеизненадување
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2010 во 19:28
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

На почетокот Габриела живее во штала, нема една нога, глува е, слепа
е, неписмена и сиромашна. Нема за храна, па мора да јаде чакал. По 100
епизоди драма:

...Габриела гледа и слуша.

Во 120-та епизода ќе и израсне ногата.

Во 150-та епизода, станува директор на банка.

Во 250-та епизода добива напад на слепо црево, сите мажи во серијата плачат.

Во 300-та епизода дознава дека има татко, брат,
мајка, очув, јатрва и свекрва, и дека сите тие се многу богати и со
самото тоа и таа е богата наследничка. Сите мажи во серијата плачат.

Во 312-та епизода дознава дека татко и, сам на себе
си е близнак, а дека мајка и умрела веднаш штом се родила. Сите плачат,
а во тоа посебно се истакнуваат машките ликови.

Две епизоди подоцна банкротира банката која ја води, сите ја мрзат, таа плаче, сите во серијата плачат. Плаче и режисерот и сценаристот и ко-сценаристот.

Оваа епопеја трае околу 20 епизоди.

Во 340-та епизода, Габриела се враќа во шталата во која се родила и таму гатачката и кажува дека ќе има среќа во животот. Плаче Габриела,
плаче гатачката, плачат сите мажи во серијата, плаче и баба ми која ја
следи серијата, плачам и јас бидејќи на Габриела конечно и тргна.

На крај, по 500 епизоди, пророштвото се исполнува,
баба ми почнува да следи друга шпанска серија во која, на почетокот
Лусинда живее во штала, нема една нога, глува е и слепа...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

интересно
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8384858687 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.