![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 163> |
Автор | ||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja od ponedelnik pocnuvam da ja baram twilight i ostanatite 3 dela....go gledav filmot i se vooduseviv...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Иако Порака во шише ја прочитав до пола
Ја почнав и Дваесетата сопруга |
||
![]() |
||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
|
Tartif
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ама ми е позната книвага,ја имам читано ама не ми текнува на ништо
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Порака во шише е преубава книга, дочитај ја ... Неодамна ја купив Дваесетата сопруга, ама се уште не стигнала на ред за читање...Ме интересира кој е твојот првичен впечаток??? Инаку, јас во моментов ја читам Вител ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
забегано е оти останав дома вечерва за да читам нели ?? ![]() пиши ми на мсн, ќе ти ги пратам сите 4 дела ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
ne e zabegano veruvaj...jas cel vikend go pominav pred pc ...moze edno 10 pati go gledav filmov...nemase scena sto ne ja proanalizirav...nema sto zakon e... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
|
nishto ne trae vecno
![]() |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
Ne trazi me u sebi-Ama Zube
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Gol covek- Igor Dzambazov
Изменето од blackeye - 01.Април.2009 во 12:44 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
Биба ќе ти кажам кога ќе прочитам повеќе од 20 страници ![]() А Порака во шише е прекрасна,едвај ги гледав редовите од солзи ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
twilight ja procitav sega pocnuvam so vtoriot del new moon....golema blagodarnost do biserna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
...
![]() ![]() ![]() очите ми испаднаа...... ама храбро продолжувам кон new moon ![]() |
||
![]() |
||
|
Biba_G Дваесетата сопруга ја читам и интересна ми е засега
Голема книга е ама прилично брзо се одвива. Мислам ќе ти се допадне и тебе ![]() па ќе ми кажеш |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |