IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2013 во 11:51
Drag Idividi...
Otidov i jas....
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2013 во 00:56
Драг Идивиди ме нема само 10 дена, а ми отвориле толку работа..сепак ќе оставам за утре 
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2013 во 02:43
Хелоооооууу драгиголемо гушкање
I still љубов him да си знаеш!голема насмевка

Него што ќе ти зборев..

А да...
Море морее, какви црни денови се овиеизненадување да не знае човек што е поцрно..
А и очекувам еден негативен одговор па да се маглосам од тука, таму, онамуголема насмевка
И ова министерсково ми се здосади...цел ден во фотеља газов ме заболе..

Ај до следно читањебакнеж

Изменето од BellaGrandma - 07.Септември.2013 во 02:43
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2013 во 14:24
Драг Идивиди... Чуден е животот на едно парче челична каросерија.
Еве таа приказна ми се појавува низ времево неколку пати.

Замисли Идивиди... Дали некој имал појма во 1954та година кога била произведена дека по славно минато едно време колата ќе исчезни од постоењето, забаталена некаде в планина и по скоро 60 години пак ќе ја најди некој, ќе си ја бендиса за да си ја купи?

Драг Идивиди...  Можеби ќе се возам во автомобил како оној на Мики Маус
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2013 во 14:52

Драг Идивиди,

ама кажи дека и тебе ти фалеа “автомобилските“ постови од Фолки, нели? хи, хи...

...кај беше она за тетките, чек да го најдам за во Бисери...газење од смеење големо гушкање

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2013 во 15:04
Драг Идивиди... Не е така како што Анастеа ти вели... сигурно е пратена од некоја партијасмеењегазење од смеење  

Постот погоре беше исклучиво напишан за тоа колку сум јас уствари трујач, душкало и ископуваш на стари предмети поврзани со приказни, личности запамтени во градов и нивното поново оживување...

Анастеичке, стискај палци да ја оживам и оваа приказна, а тек потоа ќе ви ја раскажам на сите (поединчено ако треба) хах...големо гушкање
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2013 во 15:09

Драг Идивиди,

ќе стискам палци за Фолки ако треба (само не знам како ќе штракам по тебе со стиснати палци)смеење ама ќе стискам, оти вреди за неговите приказни...да

Ај да се одјавам, оти ќе треба да пробам и да работам со стиснати палциух

Кон врв
aurelianus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aurelianus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2013 во 23:34

Најмногу членови биле онлајн 234, Денес во 14:15

збунетост

Ти драги ИД(ова ми личи ко I.T.голема насмевка)глеам си станал популарно ко она јутубе по кирила.Ова е точно или не зезаш?.загриженост

8"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2013 во 15:41
Драг Идивиди... ИЗМИСЛИВ МАШИНА... цело утро го посветив, ама ми вредеше...

Чудово се вика ИДИОТОСКОП, односно детално го проучува степенот на швркнатост кај поединецот.
Плинска боца за домаќинство здружена со телевизор, радиокасетофон за изговор, опашката од досадната мачка на Крумче (ѓавол), колцата од стариот точак, сенаменско барде со свирче, расплињача од југо 45ка, златен ланец од сељак, микрофон, шапка, пердув, раце, кабли и ауспух од камион. Сето тоа поврзано се вари на тивок оган во тавата од Топ Шоп што готви без оган како таа од Итај Пејо, па се склопува.

Прво кога ќе го вклучиш те зачекува во некој ќош, ти удира поштено ќотек и те врзува со јаже. И почнува...

Прво ти пее: Родендеееееееееееен... мала заабава.. (па ти се смешкаголема насмевка)... еве дојдов без да ти се  најаДам.... задоволство
И ако му речиш дека ги згрешил глупавиве стихови, бележи прв степен на идиотизам (значи ги слушаш и поддржуваш Драган Вучич и син му! )

Па ти пушта натпревари од македонски фудбалски клубови, па рекламата од Стоби флипс кај што зобаат смоки тие ... што знам таму... непрекинато 43 часа 54минути и 231 секунди... а покрај нив кокошката...
Па ти се пушта на мтв1 да го гледаш ТРОПСКИ ГОРЕШТИНИ ексклузивно по 15ти пат
Ти нормално траеш, да не јадиш пак ќотек... (тој бележи цело време... значи можеш да го гледаш сето она ср**е на тв што го пуштаат, а башка и дебилче си чим гледаш локален фудбал со цепеници од репрезентација смеење)

Па едно време се претвара во женско и почнува: ама тој мене многу ме сака... него му се распаѓа бракот , не е со мене само за занимација. Се неќат со жена му, тоа што го видовме вчера в чершија со неа сосема е случајно... сигурно разговарале за разводот. Тој е толку добар... и ми рече дека многу ме сака и ќе ме земи за жена...  (во тој момент многу од доброволците на кои го тестирав го скинаа јажето го изнатепаа идиотоскопот...)

Нареден мод , ти го пушта Латас да ти дроби 1 саат дека ти живееш во една идилична земја, дека тебе ти е многу убаво што си натепан и врзан од страна на идиотоскопот, па така натаму...

Па те мазни со пердув по г`зот , па со опашката...

Па ти се весели околу тебеее, опааааа... Ти си черко татин сииин, на судбину се не жалииим... оп опааа...

Па ти мава пак ќотек..

Па те вади на сонце, па те тера да чистиш, па те јава ко коњче, па те шета ко куче со ремче...

Ти ги пушта рекламите „децата се најголемо богатство“ со оној идиотот „-ќе имаме бебе..! - ШТооо... бебе??? “ (ко да му рекла дека си купила овца на батерии, а не дека ќе имаат бебе...цц..)

Па ти свири со свирчето од бардето пола сат на уво...

Па пак те тепа и на крај ти вика:
-Ај гласај за мене и признај ги хомосексиалците , манијаците и наклевети го Кили дека сади марихуана, и ќе те вработам на пола работно време за 6000. (ти поттура под нос гласачко лифче и налив)... (си бележи во меѓувреме во меморијата)

Ако не одолееш на понудата и го грабниш лифчето... веднаш ти вади лекарско дека си тотален идиот, детална крвна слика, мокрача, брис од носот и ушите, ти печати потврда за инвалидска пензија и ти порачува такси за до центар за социјални грижи, па за до нервно...

Дами и господа... Тоа е мојата чудесна земја... Отвараш во фрижидер гледаш кутија сладолед, отвараш кутијата гледаш сарми во неа... ма ајде
Кон врв
Mushu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ЗМЕЈ, со тетоважа сељак!

Регистриран: 25.Мај.2013
Локација: Дома
Поени: 2646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mushu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2013 во 19:16
Драг Идивиди... Е, стварно не ги сфаќам овие американциве... Само така се прикажуваат на филмовите или вистина им фали по некоја штица во глаата?
Се венчаваат, а не знаат дали сакаат.. Мора некој таму што го викаат "Вединг Пленер" да му кажува каква да им биди венчавката и дека се венчаваат за вистинскиот/вистинската...
Пред венчавката мора да имаат проба..да не згрешат, да не речат НЕ наместо ДА кога ќе ги праша "прист"-от...
И на крајот после сите толкави маки, проби, давачки, глупости кога ќе дојди моментот, уствари, таа, ќе сфати дека не го сака него, туку другар му... ццц
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2013 во 08:33
драг ИВ .... седам на работа со филџан зелено чајче со мед и со Балашевиќ во позадина.....и што да ти кажам, би оставил моментов да трае 100 години ама јбг за неколку минути мора да се вратам во реалноста.....
пс....инаку онаа работа изгледа ќе бидне....па ќе правиме една јака журка....
пс2....ти неможеш да видиш, почнува да врне....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2013 во 08:50
Drag Idividi
si nosam jas cadorce za sekoj slucaj среќа
vivi
Кон врв
Mushu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ЗМЕЈ, со тетоважа сељак!

Регистриран: 25.Мај.2013
Локација: Дома
Поени: 2646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mushu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2013 во 23:01
Драг Идивиди... јас мислам оти треба реченицата "не повторувај како папагал" да се промени во "не повторувај како Talking Tom" ...
И те замолувам ако некој форумџија го кажи тоа застареното, да го искараш и да му пишеш кец на рака, евентуално по ЛП
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2013 во 17:12
Drag IDIVIDI,

Ti neam pisano odamna , ama ovoj pat nema mnogu da ti pisam samo ke im kazam golemo BLAGODARAM na onie koi me iznenadija , ve sakam mnogu virtuelni prijateli moi ( a sega veke i licno ve znam hehehe плазење  )

Se nadevam druzenjeto ke prodolzi i ke ima i sledna sobiranka ,,,,,,,,,ama sleden pat neka bode vo Bitola , ne vo Skopje ako moze голема насмевка

Fala vi uste ednas , da ste zivi i zdravi i nareden pat ne stedete mnogu na guskanje be, jas sakam da se guskam eeeeeeeeeeeeeeeee  pa големо гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.