|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 100> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, точно 5 години те гњавам со моите де вакви де онакви расположенија... Не знам како ме трпиш. Што не се изнервираш веќе еднаш, да ми удриш еден траен бан? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ... ..ај друг пат ...ќе ти пишам. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДГ...сакав да ти пишам нешто на едно место ама ми се појави....ова: Забранет пристап ...што е па ова?...каква дозвола....?. |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забранет пристап
Грешка Само членовите со доволни дозволи можат да пристапат кон оваа страница. ДИ,штом не сакаш да ти пишам,сакам да ти кажам и дека и не ми е гајле повеќе....ама ич!. Ја покрај сите други глупости во животов наместо да се забавувам и пуштам мозок на пасење.... ја поради твојте забрани да се нервирам..е нема.Барем тука можам да ставам точка и готово. Ти благодарам за дружењето досега,иако последниве месеци ме изнервира до даска..ама нема врска...шибај уште некој ден,иако си бајѓумити издишан.... Поздрав до сите познати и непознати членови,благодарност за убавите моменти и спомени..од вашиот(некогаш) верен член....Zagor. |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, зошто бе ни го налути уникатниот песимист? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi
Koj bi pomislil deka nema da uzivam vo j.afrika ... Za dzabe 4 dena koga umrev od bolka ......pa toa zabolekarite vo katar poima nemaat od vadenje zivec i milion evra Da plati covek nema efekt....se drogirav od apcinja za smiruvanje zabobolka ....... si go rasipav zdravjeto .....a najbitno e vo zivotot covek Da si bide zdrav .... ufffff ajde utre se vrakam vo katar i odma Ke zemam medical leave da dojdam vo katar Makedonija .... si znae zenata najdobro kako da mi go sredi zabot daj boze da izdrzam na letot i odma idam na aerodrom moram Da gi prekinam apcinjata oti si go rasipav zdravjeto ....problemi so stomakot i srceto..... mnogu loso .......samo radi eden zab .. Aj cao pa Ke ti pisam ko ke dojdam vo MK i ko ke se vrnam od kaj mojta omilena zabolekarka ..... |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво идивидчо...
да ти кажам искрено иако не е убаво, ама денеска од се срце сум се радувал на несреќа на друг.... еден идиот што пред некоја година, кога имав одредени проблеми во животот намерно или не, ми се ситеше и покажуваше отворено задоволство со тоа што ми се случило, дури и ми филозофираше нешто во оној глупав стил, дека топката се врти и случни глупости.... И замисли си....стварно топката се вртела....па сабајлево го сретнав идиотот, целиот како покиснат и почна и кога го прашав што се случува со него, почна да ми објаснува дека ете сакал малку да се одмори од обврски па доброволно се симнал од работно место со 37-38 000 плата на едвај 20 илјади ама дека ете сега му била мирна главата...па за после неколку минути муабет да ми каже дека ете го спотерала лоша среќа (неговите му го начукале) така се изрази.....и сега се мачи со кредити, картички , сметки и така натаму..... абе ми идеше во фаца да ми се изнасмеам..... ама ништо не му реков....ама сега денот ми е толку убав, што не можам да си објаснам....знам дека е болно да се радуваш на туѓа несреќа....ама јас денеска сум ужасно среќен..... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајсторе....пак јас...
абе ми се смачи веќе од секојдневиево....станав како оној ретардираниот "куча-посо" .... едвај чекам да дојде август, да му ја здувнам до Еладата .... да проживеам без мобилен десетина дена...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag Idividi
te molam prenesi mu nekako deka se blokirani patistata tamu
|
|
vivi
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
треба да престанам барем денеска да го слушам Владо...го слушам и плачам...не сум нормална па да ! Синоќа го пропуштив, вечерва пак не сум таму да тешко ми е бидејќи толку време го чекав. А мене никој не ме сфаќа колку посакувам да бидам присутна на негов концерт, да имам можност и на секој би присуствувала. Ама ете на некој му е смешно тоа колку го обожавам човекот и неговите песни...од самите почетоци сум му верен фан и така ќе остане засекогаш. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
г.Министерка
Нов член Регистриран: 21.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете ме и мене овде ...сакав да ти се регистрирам со меил од ти мобајл ама не можев и сега за сега сакав да ти кажам дека те сметам за еден од најтолерантните и најкултурните форуми ...
Ке ми треба време да се пилагодам и да ти ги исчитам сите теми и да остам по некое мислење ... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе неам навика...ме разбираш?
Би ти кажал виц,али ти читаш мисли... Тоа ми се допаѓа со очи и све сме си кажале. ...Знам,знам... Туку ај да не го тупам... Јака ти душа...Од многу јас јас и пак јас, гледам те седнале у ќош. Па уште ракијата што си ја носат ја сервираат. И без срам и перде бре ко у сценарио од некоја банана држава кривци се бараат. Него ај тоа...знаеш и она патетиткине... Се запусти вратава.Ко од некој вестерн бордел сенекакви Џанговци се пикаат...а не тоа не е од ракијата, мавнати се таквите со нешто друго. Ај поздрав... Де де...да не поприми од патетикине и ти драг да сум ти рекол. Ајде биди жив и здрав. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi, cuvstvuvam deka mi falat nekoi drugi emo-ikoni, da mozam kompletno da se izrazam...
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ООооОООоооо Драги мој
Да ти кажам ми фалеше, да не ме потапкаа по рамо да ме охрабрат да ти дојдам само ќе манијачев од надвор Не знаеш во каква фаза сум..Абе преродба. Не во 100 туку во 1 чекор. Убавини Од ден на ден се прашувам дали сонувам или полудувам..ама гајле ми е, дури и луда да сум Ама знаеш што...премногу арно не е на арно, ќе видиме. Верувам дека нема да е случај пак.. Абе златен... I him...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7879808182 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |